PPV Royal Rumble Spoiler | Erkekler Royal Rumble

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,036
Beğeni sayısı
1,761
PG Nakit
4,375
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Roman seth'i atmaya çalışırken Cm punk geliyor ikisini birden atıyor ardından LOGAN PAUL CM PUNK'I ELİYOR KDKSDKSKZKDKSKZKSKSKX KEYİFLENDİM.

SON İKİYE JOHN CENA VE JEY USO KALIYOR VE JEY USO ŞOK EDİCİ BİR ŞEKİLDE MAÇI KAZANIYOR!!!

HELAL OLSUN LAN SİZE YEMİN EDERİM BÖYLE ŞAŞIRTICI SONUÇLARA HASRET KALMIŞTIK. PUNK ELENİNCE CENAYA HAYIRLI UĞURLU OLSUN DEDİM AMA BENİ DE GÖT ETTİNİZ HELAL OLSUN.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
Maç booking olarak iyiydi. Kararı anlayabiliyorum. Hem sürpriz faktörünü kullanmak hem de parlatmak istedikleri bir adama böylesine bir başarı ekletmek istediler.

Yine hikayesel anlamda iyi. Rumble'ı kazanabilecek onca kişi arasında en düşük ihtimale sahip kişi aldı. Rock'ın return yapıp maçı kazanması daha olası idi o derece.

Fakat twdeki tepkilere de bakacak olursak seyirci Punk veya Cena galibiyetlerine özellikle Cena galibiyetine kendini kodladığı için bu durum tepkiye neden oluyor. Bunun dışında elbette Jey'i yetersiz bulanlar da mevcuttur ama en ağır basan sebep Cena. Bu durumun şovlara ve Jey'in aldığı tepkilere de sirayet etmesi felakete neden olabilir.

Şimdilik olacakları izlemekte fayda var. Sıcağı sıcağına olumsuz yorum yapmak istemiyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: