Royal Rumble 2025 Canlı Sohbet Konusu

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
Tvler pahalı hoca.

Tepkilerin bu arada Jey Uso'nun kazanmasından çok John Cena'nın kaybetmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer Cena'ya iyi bir maç ayarlamazlarsa Jey Uso ellerinde patlar.

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
562
Beğeni sayısı
914
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Tepkilerin bu arada Jey Uso'nun kazanmasından çok John Cena'nın kaybetmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer Cena'ya iyi bir maç ayarlamazlarsa Jey Uso ellerinde patlar.
Jey favorilerden kimle son ikiye kalsa tepki olurdu ya.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
AJ Styles
Jey favorilerden kimle son ikiye kalsa tepki olurdu ya.

Punk ile kalsa yine benzer tepkiler olurdu. Çünkü insanlar onun da kazanmasını istiyordu. Fakat Roman, Rollins gibi isimlerle kalsa bu denli büyük bir hayal kırıklığı olmazdı. Şu cenderede Punk veya Cena harici birisinin kazanması her halükarda tepkiye neden olurdu ama tepkilerin oranı nasıl olurdu bilmem.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Elimination Chamber maçına açıklamış kendini. 18. Şampiyonluğu alanın elini kaldırmak için 17yi alacam dedi.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Punk ile kalsa yine benzer tepkiler olurdu. Çünkü insanlar onun da kazanmasını istiyordu. Fakat Roman, Rollins gibi isimlerle kalsa bu denli büyük bir hayal kırıklığı olmazdı. Şu cenderede Punk veya Cena harici birisinin kazanması her halükarda tepkiye neden olurdu ama tepkilerin oranı nasıl olurdu bilmem.
Punk ve cena harici Rock bile gelip kazansa tepki olacaktı. Beklenmedik biri aldı diye fazla gürültülü oldu sadece hepsi bu. Kanada ppvsi sonrası herkes jeyi omuzlarda taşır.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
AJ Styles
Punk ve cena harici Rock bile gelip kazansa tepki olacaktı. Beklenmedik biri aldı diye fazla gürültülü oldu sadece hepsi bu. Kanada ppvsi sonrası herkes jeyi omuzlarda taşır.

Ben asıl Raw'ı merak ediyorum. Yeet dalgası devam ederse sıkıntı yok ama etmezse mevzu büyük.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: