RPG PAYBACK #62'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz

Şova kaç puan veriyorsunuz

• 4

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    15

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Öncelikle ekibin ve takip eden herkesin ellerine sağlık. Maç görevi sebebiyle Kasımpaşa ayazında olduğumuzdan kaçırdık şovu.

Sülo'nun rüyalarımıza kadar giren meşhur videosu ile açılış bağırttı valla. Alberto ve Boss arasındaki ilişkinin ayyuka çıktığını görmüştük. Kral gelip yine sağa sola bok atmış ve yargı dağıtmaya yeltenmiş ki nihayet PGW'nun kurtarıcısı, yüz akı Jack Perry, olaya müdahale etmiş. Bursaspor ayrıntısı ve Perry shoot'una hayran kaldık. Dom'un her an her şeye heyecan katma ihtimalini sevdik her ne kadar bir şampiyon olsak da. ardaelci mutantının tam isteyeceği şey bu.

Maçın hikayesi çok iyi. Miz'in Maryse'i kadameli bir şekilde sallamamayı öğrenmesi, Breeze'in patates oluşu, Venis kaçışı... The Miz iyi gözdağı vermiş, hafif de sempati kazammış valla ne yalan söyleyeyim.

Zayn, şirketteki face açığını fazlasıyla kapatacak naiflikte. Hatta öyle ki Bryan'ın realist tavrının da fersah fersah önünde bir iyilik bu. Baksana daha ilk zamandan onca şeyi silecek bir persona çıktı ortaya. Venis bile güvendi adama. Destekçisiyiz hem karakterin hem de sahibinin.

Bu olayın ve sürecinin hastasıyız. Hem nostalji hissi veriyor hem de uzun zamanlı bir hikaye anlatımı sunuyor. Humberto'nun yaptığı şey her ne kadar doğru olsa da işin sonunda ne yapacağını öngörmek zor. Maç alev alev geliyor ama.

Wyatt'ın promosu mükemmel. Tahmin ettiğim gibi 2 dangoza ne olursa olsun açık kapı bırakmış. Ancak karizma hafiften çizildi be dayı, onu da yolda toparlayacaktır. Dream tarafı ise zaten sallanan biz zeminde hikayenin bu bölümüne başladı. Wyatt Family'nin "ödül avcısı" yapısını düşündüğümüzde, Dream'in hem bu kafada olmadığını hem de MITB'de bu kafaya ters hareket ettiğini söylemek mümkün. Muhtemelen ilk tekmeyi Braun'dan yiyecek ama şu anlık sarmaş dolaş olmalarında hiçbir behis yok.

Nurtopu gibi bir mutantımız daha oldu. Ozan'ın seviyesini zaten söylememe gerek yok. Karakteri nasıl kullandığına daha bakamadım. İlk iş promosunu okuyacağım değerlendirme sonu. Zayn'i galibiyeti için tebrik ederim. RPG-In olarak Ospreay'e de yanık kremi öneriyorum. Şampiyonlar hakkında konuşacak seviyeye tekrar gelmesini diliyorum...

Fight Club build up'ında gerçek Tyler Durden'ın ekranında bulunmuşuz. Bir şey olacak galiba dedim ama olmadı, en azından şimdilik. Cueto kısmen doğru konuşmuş ama kapışacağımız için umrumuzda değil deriz. Buradan oluşacak her hikayeyi çok merak ediyorum diyerek bitireyim.

Oğulcan'ın Edge olarak geleceğinden haberim vardı. Bu süreçte konuşmuştuk kendisiyle. Maç da gayet keyifli olmuş. Edge'e serüveninde başarılar dilerim. Kofi'nin ise bu agresif tavırları ve girişkenliği, olumlu anlamda sinyaller veriyor bize bir süredir. Nereye bağlanacak bir bakalım.

JDM'e çok üzüldük. Carlito, neden onu sevdiğimizi açıkca gösteren bir tavır ortaya koymuş. Dom ise yavaştan Baddest SOAB modunu açıyor. Çantanın getirdiği sorumluluk sebebi ile böyle olacağı ortada. Ancak kemer peşinde koşmadan önce karanlık tarafla epey uğraşacak gibi...

Patron'un dediği hemen Main Evevnt'ta gerçekleşmiş ve maç çoklu maça dönmüş. Roman maçı başlatmış ama şok bir hareketle bitiren Rock olmuş. Hem benim bir oyuncu olarak istediğim hem de RPG içindeki karakterimin istediği şey olmuş ve Rock, aktif olarak hikayelerde merkez olabileceği şekilde dönüşünü gerçekleştirmiş. Bundan sonrasını oturur keyifle izleriz. Ha, Bryan olarak kendisi ile uğraşmaya devam edeceğiz.

Tekrardan herkesin eline sağlık, 5 verdik.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
İstanbul koşuşturması ve birkaç ayrı mevzudan ötürü 2 haftayı es geçmek zorunda kaldık, genel bir eyyorlama atalım.

Pure kemerinin 7/24 olması güzel olmuş, Boss'un ekürisi ve şirketin mutantı olarak ilerleyen şovlarda şok bir kemer değişikliği de gelir bunun üstüne. Miz'in de haftalardır koyamadığı barı tek konuşmayla koymuş Sİ Sİ. GM'liğe dönüş mevzusunda Zayn de Venis kadar başını yakacak gibi hissettiriyor ama bir bakalım. Benden Punk'ı çıkarınca sana kocaman bir dalga kalıyor gerizekalı oro- atışmalar da tatlı olmuş. Picciyle 8 sayfalık felan karşılıklı shoot promo akacak ilk fırsatta.

Miz'in maç içinde Maryse'e hak ettiği muameleden çekip hiç umursamayış hoş olmuş, aptal aşık rolü tat kaçırırdı. İntikam için GM'liğini yakmaya kadar gitmişken hem de. İddialı bir galibiyet, Breeze'in belli ki rolü çok sınırlı olacak, Zayn'in yapıp yapmayacaklarına göre net bir denge oluşur buradan üstte yazdığım gibi. Hemen üstüne de bahsettiğim etkileşim gelmiş. Venis'in de onca boku yiyip yaşlı kurt tripleri güzel. Zayn'e kadar görece en az umursadığım ama Zayn'den sonra uzak ara sen sevdiğim storyline bu oluyor.

Teoman çok net ve çok haklı ya. Garza'nın intikamı alacağım derken Berto'nun özgüveni de ara sıcak yaptı araya ama Berto'nun eşşekliği tamamen. Buried Alive maçının kime mezar olacağını bilmiyorum ama O'Neil'ın yanına Wes de çok yakışır şimdi.

Benim en boş vakitlerim, senin en zirve anlarından üstündür ofof. Vel bu aile melodramından en büyük kaybeden olarak çıkacak şüphesiz, sarılıp da arkasından bıçaklamayan olmamıştır. Bu tarz bir hikayeyi Harland ile oynamak isterdim Kafadar'la, ite gereğinden fazla muamele gösterince kendini senden de fazlasına layık görüyor mantığında bir hikaye ile. Yine de temennim günün sonunda ikisinin de "aile"lerini tamamen kaybetmeleri ve Daniels epikliğinde bir final maçı. Rowan'dan beklenen ihanet Strowman'dan gelir, æoğlu yanında duygusal adam istemez.

Kruger'a titleshot verip momentumunu aksatmaya hiç hiç gerek yoktu ama Zayn'in de iddialı bir galibiyete ihtiyacı vardı, arada bıraktı bu maç. Ospiçin Zayn sempatisinde varız.

Aha aradığım Cueto bu Cueto işte. Fight Club hikayesinin temeli Angel ve Orton'dan yazıldı ama icraat Cueto'dan gelecek gibi, hype oğlu hypeız ki.

COPE'a hayırlı olsun, Black'ten sonra güzel tercih olmuş. Kofinin wr% hoş yerlere gitmiyor ama her düşüşün bir kalkışı vardır.

Carlito'nun JD'ye sahip çıkışı kadar Dom'un ibneliği de önemli, Balor'ın arası çok yaracak tüm ekibe. Dark STG de JD'ye salça olmaya devam eder daha uzun süre.

Ohohohoh öyle göte böyle yar. Roman'a çekilen Ivan Bebek muamelesi unutulmaz sorun yok. Corporate Rock muhtemelen yazması ve okuması en keyifli işlerden biri, bize de oturup keyfini çıkarmak düşer.

4.5'tan 4, devamı daha iyi olacak diye o da. Elinize sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi