RPG Bardağı Taşıran Son Damla

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
25.01.2025
San Diego Stadium
San Diego, California

Kameralarımız, arka alanda açılıyor. Soyunma odalarına giden yolda Kayla Braxton ve kameraman, koridorun başındaki Bryan Danielson’ı bekliyor. Bryan Danielson, kemerini aşağıda tutuyor ve suratı oldukça asık. Bryan yaklaşınca Braxton, hemen mikrofonu kendisine yaklaştırarak konuşmaya başlıyor:

Kayla Braxton:
Tebrikler Bryan, güçlü bir rakiba karşı zaferi elde et-

daniel-gulak.jpg

Bryan Danielson: Şöyle geçen bir maçtan sonra bile bunları mı konuşacağız gerçekten? Farkında mısınız bilmiyorum ama burada ciddi bir problem var. Federasyonun en prestijli 2 kemerinden birinin maçı, diğer kemerin eski şampiyonu tarafından sabote ediliyor. Maçın kaderi, onun ellerine bırakılıyor. Ben alışkınım. Beş kişiye karşı da göğüs gererim ancak çıktığım maçlarda asla rakibim ile birlikte iyi bir maç çıkarmayı ilk gaye edinemez oldum. Tama ve Loa, Alberto’nun galibiyeti için maça girdiğinde de, Jericho ile olan kemer mücadelemi Judgment Day böldüğünde de durum böyleydi. Bu zamana kadar hep sabrettim, fakat gidişatı değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor bile.

Kayla Braxton: Gidişatı değiştirmekten kastın ne Bryan?

Bryan Danielson: Onu zamanla göreceksiniz. Hep söylediğim gibi burada yönetimsel bir açık var. Bunun sebebinin Miz olduğunu düşünüyordum, ancak anlaşılan artık çomağı başka yerlere sokmaya başlamak gerek. Bray, sevdiğim biri değil. Onun lehine olan her müdahaleden ne kadar keyif aldığını ve sonuç dışında hiçbir şeyi umursamadığını biliyorum. Onun için bu, dominasyon demek. Kuralları yıkmak demek. Olgunlaşamamış beyinlerin övündüğü şeyler de paralel olarak çok toyca oluyor. Ancak Dream, makul bir deliydi. En azından bu ringe belli ölçüde saygı duyuyordu. Çünkü bu ring, ona sahip olduğu her şeyi verdi. Hayatını lüks içinde yaşamasını sağlamak bir yana, en büyük dilemmasını, yaşama amaçlarını hep bu ringden aldı. Peki bunun karşılığında ne yaptı? İşlerin kötüye gitmesine çanak tutmak dışında, hiçbir şey. Ona olan saygımı yitirmemin sebebi de tam olarak bu. Bu federasyonun yüzde 90’ı gibi o da hiçbir şey hak etmiyor. Başından sonuna kadar, kişisel çıkarların dışında hiçbir şeyin önemsenmediği büyük bir çürümenin içindeyiz. Baksanıza (ring tarafını göstererek) artık hepimiz çürük kokuyoruz!

Bu sırada koridorun başından William Regal gözüküyor. Hızlı adımlarla Bryan’ın yanına gelmeye çalışıyor ancak Bryan, onu görür görmez aynı surat ifadesiyle ilerlemeye başlıyor. William Regal, yetişemeyeceğini anlayınca Braxton’a dönüyor ve söze giriyor:

@Kras Mazov

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
images

William Regal: Money In The Bank'te yaşanan bu olaylar, Danielson'ı düşürmeye çalıştıkları hal.. kabul edilemez. Danielson bu şirkete adımını ilk attığında tek istediği şey hayatını verdiği bu ringte dramalardan uzak, oyunların dışında durup sadece işini yapmaktı. Bulunduğu her müsabakanın içine karışan şaibe, ortalığın karışması bizi usandırdı ve bu gidişata bir son vereceğiz. Danielson kimseye ihtiyaç duymadan gereğini yapabileceğini yıllar boyu ispatlasa bile yine de içi rahat etmiyor. Velveteen denilen çocuğun yardımına ihtiyaç duymadı kora kor bir savaş verdi ve tam kazanacakken şahsi ilişkiler bütün maçı zehirledi. Yönetimin buna dur demesi gerekiyorken yönetim de kendisini bir "hikaye"nin içinde görmek istiyor. Hikayelere karnımız her zaman tok biz gerçeği istiyoruz. Saf güreşi istiyoruz ve bunu siz bize getiremezseniz emin olun ki biz size getireceğiz. Size söz veriyoruz ki PGW Şampiyonluk Kemeri bütün dramalardan, şahsi ilişkilerden ve rollenmelerden uzak duracak. Karşımıza bir çocuk geldiğinde ona bir çocuğa nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranılacağı sınırını aştınız. Danielson artık çocuklarla değil, erkeklerle güreşmek istiyor ve bunu sağlamak da benim görevim.

Kayla Braxton: Peki bunu nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz Mr. Regal?

William Regal net bir ifadeyle yüzünü kameraya çevirir.

William Regal: Eski usullerle. En başında nasıl olması gerekiyorsa o şekilde sağlayacağım. Danielson bu şirkette çok uzun zamandır bulunmadığı için işleri güzel ilişkilerle çözmeye çalıştım ve buna inandım ama bu yaşımda hala insanlara yumruk sallayarak kendi hakkımızı koruyoruz. Bunu beceremeyen insanlar da ailelere, ekiplere ve tarikatlere sığınıyolar. Eğer bu denli acınası olmaya devam ederseniz Bryan Danielson da artık size acımayacak ve onun karşısına çıkacak her palyaço o lanet olası kafalarına sağlam bir tekme yiyecek. Kayla, sana iyi günler dilerim.

William Regal da kendi mesajını net bir şekilde verdikten sonra Danielson'un gittiği yöne doğru o da gidiyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi