Trick Williams: Yakında Ana Kadroya Çağıracaklarını Düşünüyorum

Baylaz

Gifted Talent
Konular
56
Beğeni sayısı
223
PG Nakit
10
Favori Güreşçi
AJ Styles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Bron Breakker ve Lyra Valkyrie grldikleri ilk sene kemer aldı.
Eski Nxt şampiyonları Ilja Dragunov ve Carmelo Hayes? İkisine de bırak kemeri ve maç kazanmayı ne ekstra bi karakter çalışması, ne midcard potasında ilgi çekici birşey yazılmadı bile. Bron Breakker'a yazılan da malum. Kemer değişimi Summerslamde olsun diye önce Mitb'de Sami'ye temiz yenildi. Sonra Summerslamde 5 dakikada zorlanmadan kazandı. Jey Uso'ya kaybetmesinden hiç bahsetmeyecem. Kimine göre olumlu kimine göre olumsuzdur, bana göre hiçbir mantığı olmayan Jey'in gönlü olsun diye yapılmış birşey.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,151
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Eski Nxt şampiyonları Ilja Dragunov ve Carmelo Hayes? İkisine de bırak kemeri ve maç kazanmayı ne ekstra bi karakter çalışması, ne midcard potasında ilgi çekici birşey yazılmadı bile. Bron Breakker'a yazılan da malum. Kemer değişimi Summerslamde olsun diye önce Mitb'de Sami'ye temiz yenildi. Sonra Summerslamde 5 dakikada zorlanmadan kazandı. Jey Uso'ya kaybetmesinden hiç bahsetmeyecem. Kimine göre olumlu kimine göre olumsuzdur, bana göre hiçbir mantığı olmayan Jey'in gönlü olsun diye yapılmış birşey.

Ilja sakat. Carmelo ise çaylak muamelesi görmüyor sadece underrated. Bu ikisi farklı şeyler. Çaylak dediğin adam Alex Riley gibi Miz'in yanında çanta taşır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: