AEW'dan WWE'ye Gidecek Sıradaki Büyük İsim?

Huma

huma
Konular
49
Beğeni sayısı
205
PG Nakit
200
Bu konuda yazılan dört isim hiç şüphesiz WWE rosterına ilaç gibi gelecektir. Fakat benim gözüm WWE'ye gelecek sıradaki büyük isimde. Kesinlikle Chris Jericho olur diyorum ben. Sözleşmesi bu sene sonunda bitiyor ve gidişata bakarsak imzalayacak gibi durmuyor.

1737202895845.png

RDT

B-K-B WHO?
Konular
58
Beğeni sayısı
342
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Bayağı ROH'a çekildi kral. Ayrıca kendi tercihi midir bilinmez fakat AEW'ya geldiğinden beri sadece stable hikayesi ile ilerliyor ve her seferinde aynı şeyleri görüyoruz. WWE'de son bir dönem izlemek isterim.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
206
Beğeni sayısı
2,577
PG Nakit
1,260
Anlamadım. Ne olay yaşadı ki?
Yalancı bir adam. Olmadığı olayın merkezinde kendisi varmış gibi anlatır. WCW döneminde Hogan’ı eleştirdiği ne varsa hepsini yaptı. Hogan gibi bir yıldız da değil hani, günün sonunda ROH’in cesetiyle oynayan bir mid-card adamına dönüştü. Gitsin kıytırık müzik grubu ile turneye çıksın.

Huma

huma
Konular
49
Beğeni sayısı
205
PG Nakit
200
Yalancı bir adam. Olmadığı olayın merkezinde kendisi varmış gibi anlatır.
Konu pro wrestling olunca çok da sorun gelmedi bana bu dediklerin. Hikaye anlatıcılığını baya beğeniyorum. Neredeyse istisnasız bütün komedyenler yaşadığı olayları abartarak anlatır hem daha fazla ilgi çeksin hem de daha komik olsun diye. Tamamıyla kurgu olan bir olayın anısını anlatırken de abartmaların abes kaçacağını düşünmüyorum. Belki podcastlerini aktif dinlemediğim için böyle düşünüyorumdur bilmiyorum. Youtube'da ara ara denk geldiğim konuşmalarında bir sorun görmedim. Ayrıca Hogan örneğin aşırı abartı olmuş sanki hocam.

Güncel sunduğu ürünü beğenmiyorum fakat ring içinde ölü diyemem. Çok iyi maçlar çıkartamaz evet ama doğru rakip ve güzel hikayeyle hâlâ ekrana kitleyen maçlar çıkartabilecek durumda. Çenesinde de sakatlık olmadığına göre WWE'ye gelmesinde hiç sorun görmüyorum.

Styles Clash

littlefinger
Konular
100
Beğeni sayısı
2,115
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Yalancı bir adam. Olmadığı olayın merkezinde kendisi varmış gibi anlatır. WCW döneminde Hogan’ı eleştirdiği ne varsa hepsini yaptı. Hogan gibi bir yıldız da değil hani, günün sonunda ROH’in cesetiyle oynayan bir mid-card adamına dönüştü. Gitsin kıytırık müzik grubu ile turneye çıksın.

WWE'de saydığın şeyleri yapamaz.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: