WWE'nin AEW'dan Sıradaki Transferinin O İsim Olmasına Ne Dersiniz?

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Andrade ilgi çekici biri olmasa anlayacağım gördüğü muameleyi de piyasada sertbeste çıktığı gibi her şirketin ilgisini çeken bir adama bu muameleyi çekmek baya boş iş.

Ben bu konuda genel kanının aksine benzer düşünüyorum senle. Herhangi bir adam hiç değil; yakın dönemde iyi kullanıldığında özellikle ring içinde neler verdiği ortada. İyi bir hikaye ile desteklendiğinde ana kadroda gayet düzgün kullanılır. Ha istemiyor musun eyvallah, at NXT’ye yarsın ortalığı.

Starks konusuna gelirsek aşırı beğendiğim bir güreşçi. Nerede olursa olsun üstleri zorlayabilecek potansiyeli var uzun vadede.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Starks konusuna gelirsek aşırı beğendiğim bir güreşçi. Nerede olursa olsun üstleri zorlayabilecek potansiyeli var uzun vadede.
Bu potansiyeli burada çıkartamıyorsa başka yere gitmesi lazım. İş bu kadar basitken şirketçilik (seni kastetmiyorum tabii) yapmanın anlamı yok.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Dönüp kendine baksın 3H. Andrade ilgi çekici biri olmasa anlayacağım gördüğü muameleyi de piyasada sertbeste çıktığı gibi her şirketin ilgisini çeken bir adama bu muameleyi çekmek baya boş iş.

Piyasaya güçlü üçüncü bir şirket daha lazım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi