ADHD'yi Nasıl Aşıyorsunuz?

Konular
146
Beğeni sayısı
1,604
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
ADHD ile çok alakalı bir şey değil ya, dopamin reseptörlerini bozduk. ADHD doğuştan gelen, çocuklukta teşhis konulan bir şey zaten. Yakın zamanda gerçi teşhis koyulabilme yaşı yükseltildi galiba da.

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
551
Beğeni sayısı
894
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bu kaydırma işi acayip sıkıntılı hale geldi. Düşünüyorum, instagram bir ara yasaklanmıştı ya hayat o aralar daha güzeldi. Keşke sosyal medya facebook ile sınırlı kalsaydı. Biraz bakmasan dünyadan izole gibi hissediyorsun.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,707
Beğeni sayısı
4,893
PG Nakit
4,200
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bunun yolu bence düzenli bir hayat tarzından geçiyor. Sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da lazım bu düzen. Hatta zihinsel olarak düzenli yaşamak çok daha önemli bence, fiziksel olarak düzenli yaşamaya da ciddi anlamda yakıt sağladığını düşünüyorum. Kısacası beynin içindeki rafları düzenli tutmak lazım yani. Üstte izlenen şeyin ilgi çekici olmasından bahsedilmiş, buna da katılıyorum. Zaten daha derli toplu bir beyin izlerken/okurken keyif alacağımız şeyleri saptarken de şu ankinden çok daha iyi yardımcı olur, ikisi birbirini tamamlıyor yani. Ha ben bu dediğimi uygulayabiliyor muyum? İşin açıkçası pek sayılmaz, o yüzden şu an seninle aynı dertten muzdaribim ben de…

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: