Sef'in Dümenden Değerlendirmeleri - Genel Konu

Akashi

the front man
Konular
655
Beğeni sayısı
2,244
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
GcBWH2PWQAAB9Om.jpg:large

Her anlamda işsiz olduğum bu dönemde izlediğim güreş maçlarını değerlendireceğim bir konu olsun istedim. Herhangi bir yerde iş başı yaparım yakında bu konu da tozlu raflara kaldırılır muhtemelen. Görüşler tamamen özneldir ve maçlara puanım maksimum 5 olacaktır. Çok da uzun uzun yazıp kafa açmayacağız sadece bir arşiv olsun istedim. İlk şov da muhtemelen PROGRESS Chapter 175 olacak. İyi okumalar.

Michael Oku vs Mark Haskins - PROGRESS Chapter 175

Son düzenleme:

Akashi

the front man
Konular
655
Beğeni sayısı
2,244
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
0*D_MYYSuCAoq3Q30J

PROGRESS Chapter 175: Unboxing VII: The Curtain Call

Öncelikle baştan söyleyeyim Unboxing şovlarının olayı maç kartının duyurulmaması. Ne yaşanacağını izlerken görüyorsunuz yani.

El Hijo del Vikingo vs Kid Lykos - 3.75 - Güzel bir açılış maçıydı iki taraf da aktı ringde. El Hijo babanın ilk Avrupa maçıymış onu da belirtelim. Maç sonu da ilk maçında sakatlandı adam maç durdu o yüzden. Büyük talihsizlik diyelim.

Maç sonu da Lykos II tam konuşacakken Connor Mills daldı arkadan. Bu lavuk en son gördüğümde bayağı nerd gibiydi imaj değiştirmiş biraz ciddiye alınır en azından bakalım.

Axel Tischer vs Big Damo (Atlas Championship) - 3.5 - Big Damo görüntü olarak o kadar kötü ki katlanılmıyor cidden. Sırtında orman olması + donu o kadar yukarı çekmiş ki dalga suratımıza suratımıza vuruyor cidden şu adama epilasyon + görgü kuralları şart ya. İkili Sanity olarak Indy'lerde de devam ediyor ve takım kemerleri için meydan okuyacaklarken birden Damo'nun meydan okumasıyla ibre tersine döndü. Maç da orta halliydi üzmedi. Tischer'ın bu kadar iyi güreşebildiğini bilmiyordum. Maçı da kazanan taraf oldu zaten.

Charles Crowley vs Alexxis Falcon - 3.25 - İkili takım arkadaşıymış ve ikisi de geri dönüşlerini yaptı. Alexxis Falcon'a o kadar iyi reaksiyon vardı ki bu abla biri mi moduna geçtik hemen. Maç yine üzmeyen ortalama maçlardan biriydi ziyadesiyle çok uzamadı da. İdeal bir Intergender bookingi izledik Charles bayağı önde götürdü fakat sürpriz bir Roll-Up ile verdi maçı. Kendisinin "Twat" lakabı da yardı. Falcon'u da bayağı beğendim ringde. Maç sonu da şimdilik tekli kariyerlerimiz için ayrılalım sonra bir araya geliriz falan dedi iyi ayrıldı ikili. Güncel kadın durumu nasıl şirkette bilmiyorum da bu kadın hak ediyor sanki.

Mark Haskins vs Michael Oku - 4.5 - OF OF ADAMLARI KES YA. OJMO diye bıraktık adam kral olmuş mesela peygamber gibi karşılandı. Gözleri de doldu adamın ben de ağladım vallah. Maç da feci aktı OG adam görünce keyif iki katına çıktı bizim. Ortalarda bir yerde hakem sıçışı oldu bilerek olduysa feci iyi hareket de olmadıysa da feci sıçış. Yalnız Michael Oku... boşuna Kuran'ın ilk kelimesi değil bu adam feci geliştirmiş kendini.

PROGRESS Tag Team Championship 3 Way - 3 - Maç aslında fazlasıyla eğlendirdi beni fakat eğlence yönü daha ağırlıklı olduğu için puanı düşük tuttum. Yoksa kötü maç değildi asla. Şampiyon Smokin Aces için kebaptan reign kasma işi oldu. Session Moth Martina felaket zayıflamış görmeyeli.

Thunderbastard - 2.5 - Offff geldi bizim maç türü. Bilmeyenler için anlatayım Rumble misali sırasıyla 7 kişi giriyor ve tuş ya da pes ettirme yoluyla oluyor elemeler. Rayne Leverkusen diye bir hanımefendi vardı maçta yok Dynamo Dresden. Maça Kid Lykos ile başladılar sonra da Moth Martina geldi. Makaraya vururken maç 4. sıradan Eddie Dennis babazinyo girince oturuş da dikleşti bizim. Leverkusen abla bayağı kıyıcıymış yalnız sakatlanmadan önceki Boniface performansı gösterip Martina'yı eledi hemen. 5. sıradan da Tate Mayfairs geldi bu da ben bırakmadan toydu bayağı imaj falan yapmış seyirci de bağrına bastı bayağı izleyelim bakalım. 6.sıradan yine benim takip etmediğim dönemlerde parıldayan bir isim olan Lana Austin geldi. Ablam ne kilo almışsın ya... Son sıradan da Nico Angelo diye bir kardeş geldi yeni tanışacağımız. Maç içindeki isimlerden olsun, yaşanan olaylardan olsun bayağı beklentinin altında kaldı bende zira Thunderbastard'lar hep iyi oluyordu. Nico & Mills vs Lykos Gym feuduna temel atıldı. Eddie Dennis baba da kazanamayınca düşük çalıştı maalesef.

Kadınlar şampiyonu Rhio 430 gündür kemeri tutuyormuş tam ne var bu ablada bir bakalım derken Meiko Satomura giriş kolpasıyla Nina Samuels saldırdı arkadan bayağı iyi kısımdı bu. Samuels'da tam yollu tip var zaten feci gidiyor heellık. Sandalyeye Package Piledriver'la haşat etti Rhio'yu da. Yalnııız Rhio maç istedi bir dakika. Maç başladı hacı.

Rhio vs Nina Samuels - DUD - Başlar başlamaz Samuels finisherı vurup aldı maçı delircem 430 günlük reignin bitişe bak. Neyse Samuels'da feci varız da bir bakaydık şampiyona da ya.

PROGRESS Championship Fatal 4 Way - 4.25 - Maçta Leon Slater, Man Like DeReiss, Ricky Knight Jr. ve şampiyonumuz Luke Jacobs vardı. Hızlı maç oldu bayağı beğendim. Şampiyon Luke Jacobs'un da neredeyse tamamını izlediğim ilk maçı oldu ve iyi güreşçi üstüne iyi bir oe'ymiş. PROGRESS hep heel şampiyonları iyi yazıyor zaten. Maç biraz da şirketin yeni yüzlerinin düellosu gibi bir şeydi o yüzden ring içlerini tanımak açısından da verimli oldu benim adıma. Şov da Jacobs galibiyeti sonrası Thunderbastard kazananı Tate Mayfairs'ın meydan okumasıyla sona erdi.

---

Şovun Maçı : Michael Oku vs Mark Haskins
Şovun İsmi : Michael Oku
Şovun En Kötü Maçı : Rhio vs Nina Samuels
Şova Puan : 3.5/5

Genel : Şov üzmedi fakat iyi de değildi. Thunderbastard katılımcıları feci kötüydü Eddie Dennis hariç. O da kazanamadı o da ayrı bir üzdü. Yeni nesil PROGRESS'te Spike Trivet'in kaybolması sonrası bağlanabildiğim çıtırdan bir Man Like DeReiss ve Luke Jacobs oldu. Bakalım geri dönüşümüzden sonra şirketin akıbet ne olacak.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: