MITB katılımcılarının merdivenüstü promolarını hep sevmişimdir. Benim içimden Dirty Dom alacak gibi geçiyor. Fakat Judgment Day bu maçın belirleyicisi olacak orası kesin. Ben muhtemelen oluşumun dağılacağını veya revizyona gireceğini düşünüyorum MITB sonrası. Bu arada Jeff Hardy'i bu maça atmak maçı bayağı renklendirmiş. Söylemeden geçemedim. Battle Royal'de dikkatimi çeken Balor'un Hardy'i elemesi. Bence etkileyici bir başarı. Bu yüzden klişe ama gerçek bir düşünce olarak MITB işi yattı gibi Balor'un. Angelico şu an bot olarak mı kullanılıyor bilmiyorum ama tarihe geçmiş bir karakter oldu. Randy ile güzel bir diyalog çıkarmışlar. Yolun sonu nereye gider merakla bekliyoruz. Miz'i bu hale Val getirdi o halde sonuçlarına katlanan da Val olacak. Miz az bile yapıyor. Sami Zayn gibi hikayesi olan karakterleri tekrar başka ellerde görmek güzel hissettiriyor. Ospreay beklediğim gibi kemerini savunmuş. Pure Championship'in bir süre dominant bir şampiyon ile gitmesi lazımdı kemerin biraz değer kazanması için bu yüzden Ospreay buna çok iyi bir seçenek oldu. Angel'dan El Jefe unvanını almak fazlasıyla hoşuma gitti. Teoman, Garza'ların bölüm sonu canavarı gibi işleniyor. Wes'in yardım çığlıkları bunu gösteriyor. Berto ile gireceği diyaloğu çok merak ediyorum. ME'de ise ailenin artık vadesinin dolduğunu görmüş olmuşuz. Ellerinize sağlık.