Natalya’nın Sumie’ye Vedası

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
2005 yılından beri Sumie ile tanışan Natalya aynı zamanda uzun ve güzel bir teşekkür mesajı bırakmış.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Vay be. Bu kadar mazileri olduğunu bilmiyordum.
Eski WWE divalarının Sumie'ye saygı duyması çok normal. 2000'li yıllarda Amerikada kaıdın güreşçiler ''diva'' olarak görülürken Sumie ROH'de kadın divizyonun kurulmasına önayak olmuştu. Kendisi ROH tarihinin ilk kadınlar şampiyonu olması yanı sıra Japonyadan gelen güreşçilerin ROH ve Amerika turlarına yardımcı oluyordu. WWE ve Japonyada hiçbir zaman main eventer olamadığı için seyirciler tarafından pek hatırlanmaz ama Natalya gibi Amerikadaki veteran kadın güreşçiler üzerindeki etkisi fazla

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Eski WWE divalarının Sumie'ye saygı duyması çok normal. 2000'li yıllarda Amerikada kaıdın güreşçiler ''diva'' olarak görülürken Sumie ROH'de kadın divizyonun kurulmasına önayak olmuştu. Kendisi ROH tarihinin ilk kadınlar şampiyonu olması yanı sıra Japonyadan gelen güreşçilerin ROH ve Amerika turlarına yardımcı oluyordu. WWE ve Japonyada hiçbir zaman main eventer olamadığı için seyirciler tarafından pek hatırlanmaz ama Natalya gibi Amerikadaki veteran kadın güreşçiler üzerindeki etkisi fazla
Sumie'nin ROH dönemi biraz daha yeni kalıyor o yüzden şaşırdım. Diğer tarafta da Natalya'nın Sakai Abd'ye gelmeden önce bile Wwe'de olması ikilinin hiç bağı olmadığı izlenimini verdi. Utami'nin Natalya ile antrenman yapmasına da şaşırmıştım. Natalya efendinin dışarıdan gelenlere özel bi ilgi ve saygısı var demek.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Sumie'nin ROH dönemi biraz daha yeni kalıyor o yüzden şaşırdım. Diğer tarafta da Natalya'nın Sakai Abd'ye gelmeden önce bile Wwe'de olması ikilinin hiç bağı olmadığı izlenimini verdi. Utami'nin Natalya ile antrenman yapmasına da şaşırmıştım. Natalya efendinin dışarıdan gelenlere özel bi ilgi ve saygısı var demek.
Kendisi ROH tarihinin ilk kadın maçında var(2002). İlk Amerika turuda Natalya'nın kariyer başlangıcına denk geliyor bu arada. Arkadaşlık gibi bağları yoktur asla aynı şovda bulunmadılar zaten, Natalya saygı duyuyor. Özel ilgisi var mı bilmiyorum da joshi izlediği bellli.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi