CharmQuell'den Oha Diyorum Videosu

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
29
Beğeni sayısı
801
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Leo Kruger
Biraz konuyla alakasız ama; küçüklüğü Cem Korkmaz ile geçmiş nesilden birisi olarak bu Oha Diyorum muhabbetlerinde Melih Abuaf'ın üzerinde gereksiz fazla gidildiğini düşünüyorum. Yatırım yaptıkları sektör o tarih itibariyle sıfır bir sektördü, dolayısıyla birlikte yola çıktıkları kişilerin %95'i de (Mediakraft öncesi ekranlardan bariz para kazanan bir tek Fırat Sobutay vardı çünkü, Alper Rende'nin küçük çaplı işleri sayılmazsa.) bu tarz konularda sıfır olacaktı. Haliyle yapılan kontratlar, sözleşmeler de buna uygundu. Charm'ın videoda bahsedilen gibi biz aile olarak görsek de orası aslında bir şirket ve içindeki herkes de maaşlı çalışan. Sonradan kontratı beğenmeyip ayrılanları anlamakla birlikte, bu tarz durumlar sanki Melih kötülük yapmak istiyormuş da o yüzden her şey böyleymiş gibi yıllardır lanse ediliyor ve bu rahatsız edici. Kontratlar adil değilse de burada asıl suçlu bunu hazırlayan Melih mi yoksa kontratın altına imza atan çalışanlar mı? ''Nereden bilebilirlerdi?''cilik oynamaya da gerek yok, gerekirse bir avukata danışılması gerekir. Bir de gala muhabbeti konusunda, vicdani olarak eleştirilebilir mi belki evet ama tüm hayatınızı kazandığınız bir konu ortada olduğu zaman profesyonel yaşantı böyle kararlar vermek zorunda bırakabiliyor. Bu da Melih ve onun vicdanı arasında kalması gereken bir konu, bir başkasının buna bu kadar açık yorum yapması da hadsizlik olur açıkçası.

Ekleme: Yalan Dolan kanalından Enes ve Tolga (Şu an İtiraf@ ekibiyle çalışan Tolga bu arada.), MediaKraft'ın ilk fireleridir bu arada belki hatırlayan vardır. Hayat Okulu videolarının orijinleri de o kanaldan yayınlanıyordu. Sonradan kendi bireysel kanallarını yaratıp hemen her videoda Ersan'a yarattıkları 'Ersagun' karakteri üzerinden selam çaktılar. Bireysel kanalları fena da gitmedi ama sonradan saldılar. MediaKraft öncesinde de televizyon dünyasında yer alıyorlardı hala dijital işlerle uğraşıyorlar.

Son düzenleme:

Bogi

Jön Türks
Konular
19
Beğeni sayısı
401
PG Nakit
0
Cahilliğime verin de bu adamlar niye bu kadar mevzu ediliyor hep? Arada instagram feedime de düşüyor. Ben o dönem galiba TR youtube'u hiç takip etmediğim için bilmiyorum da yani bu kadar popüler bi olay olması garibime gidiyor hep.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: