Meltzer: ''An İtibariyle WWE'de Omega'ya Rakip Olabilecek Kimse Yok.''

Baylaz

Gifted Talent
Konular
45
Beğeni sayısı
158
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Ring içi dediğin şey bir bütün. Maç içerisindeki hikaye anlatıcılığı, zamanlamalar, satış becerisi gibi bir sürü göz ardı ettiğiniz faktör var IWC olarak. Omega, en temel yeteneklerden bile mahrum; maçı yönetecek bir veteran olmadığında orta kartta doldurmalık maçları çıkartabilecek bir adam. Omeganın önüne bi’ 150 kişi falan yazılır anlayacağın.
Hocam ben zaten senin bakış açını biliyorum. (Omega kısmına kadar dediğin şeylerin birçoğu da doğru, ring içi kalite kesinlikle movesetten ibaret değil) Benim merak ettiğim ring içinde Kenny Omega'nın önünde sayacağın 150 kişiden aktif kariyeri devam eden birisi.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
203
Beğeni sayısı
2,550
PG Nakit
1,260
Hocam ben zaten senin bakış açını biliyorum. (Omega kısmına kadar dediğin şeylerin birçoğu da doğru, ring içi kalite kesinlikle movesetten ibaret değil) Benim merak ettiğim ring içinde Kenny Omega'nın önünde sayacağın 150 kişiden aktif kariyeri devam eden birisi.
Spesifik bir isme takıldıysan Sami Zayn diyeyim mesela; ancak bu tür kıyaslar Zayn gibi profesyonellere hakaret bana sorarsan.

Hülya Avşmaz

ŞİŞ KEBAB!
Konular
146
Beğeni sayısı
650
PG Nakit
370
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Ring içi konusundan bahsediyordur. Diğer konularla ilgili bunu söylemek için ağır salak olması gerekiyor. İsim büyüklüğü olarak asla Wwe'ye uğramayan biri tepe olamaz maalesef. Vaadettiği potansiyel bi Okada maçı var sonra bırakır, 42 yaşında adam.
Maç demiş ya. Ring içini kast ediyor.

Katıldığım bir yorum. 1 yıllık ciddi sakatlıktan sonra böyle bir performansı verebilecek birisi AEW'da bile zor bulunur.
Sakatlıklar sonrası çok düştü bence. Cody, Owens, Balor, Rollins gibi isimlerin ayak uydurabileceği bir halde gibi gözüküyor. Belki de şimdilik bana öyle gelmiştir nasıl olsa dönüşünden bu yana 1 maç geçti.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: