Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi bakımdan ? Ring içi olarak mı, isim büyüklüğü olarak mı, potansiyel olarak mı, vaat ettikleri olarak mı ? Saydıklarımın hepsinde rakibi var ama yine de merak ediyorum, hangi bakımdan ?
Hangi bakımdan ? Ring içi olarak mı, isim büyüklüğü olarak mı, potansiyel olarak mı, vaat ettikleri olarak mı ? Saydıklarımın hepsinde rakibi var ama yine de merak ediyorum, hangi bakımdan ?
Ring içi konusundan bahsediyordur. Diğer konularla ilgili bunu söylemek için ağır salak olması gerekiyor. İsim büyüklüğü olarak asla Wwe'ye uğramayan biri tepe olamaz maalesef. Vaadettiği potansiyel bi Okada maçı var sonra bırakır, 42 yaşında adam.
Ring içi dediğin şey bir bütün. Maç içerisindeki hikaye anlatıcılığı, zamanlamalar, satış becerisi gibi bir sürü göz ardı ettiğiniz faktör var IWC olarak. Omega, en temel yeteneklerden bile mahrum; maçı yönetecek bir veteran olmadığında orta kartta doldurmalık maçları çıkartabilecek bir adam. Omeganın önüne bi’ 150 kişi falan yazılır anlayacağın.