Matt Cardona'ya Gelen İlginç Osuruk Mesajı

Baylaz

Gifted Talent
Konular
45
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.

Will isimli bir hayran diyor ki:
Günaydın, Bay Cardona. Bunu söylemem 7 yılımı aldı, bunu söylemem çok cesaret gerektirdi efendim ama benim adım Will, Tampa, Florida'danım ve ben 26 yaşında bir vücut geliştirmeciyim. 7 yılımı içeriklerinizi izleyerek geçirdim. Çok motive edici ve ilham verici. Ama sadece şunu söylemek istiyorum, kaslarınıza tapmak ve osuruğunuzu koklamak istiyorum efendim. 7 yıldır her gün her saat osuruklarınızı düşünüyorum. Sürekli olarak nasıl koktuklarını ve nasıl ses çıkardıklarını düşünüyorum. Üniversitedeyken bile, mezun oldum ama ders çalışmakta ve odaklanmakta zorluk çekiyordum çünkü osuruklarınızı düşünüyordum, efendim. Üniversitede ders kitaplarımı incelerken, osuruklarınızın sesi kafamın içinde belirir ve beni kışkırtırdı. Odaklanmaya ve okumaya çalışırken sanki kafamın içinde sizin osuruklarınızı duyuyordum. Lütfen potansiyel bir buluşma hakkında ne düşündüğünüzü bana bildirin ve lütfen bana geri dönün. Sizinle tanışmayı ve osuruklarınızı koklamayı çok isterim, yüzüm ve burnum onları ister. Sizinle yakın zamanda şahsen tanışabilmek için her şeyi yaparım efendim. Gaz halindeki sülfürik osuruklarınızın kokusunu gerçekten almak istiyorum. Lütfen bana bildirin efendim. Teşekkürler."

Yorumlarda Will Ospreay, mesajın kendisinden geldiğini reddetti.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: