RPG PAYBACK #60'a Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Hacken

Joe Hendry
Konular
21
Beğeni sayısı
1,588
PG Nakit
480
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Yazar ekibinin ve takip eden herkesin eline sağlık diyelim başlarken. İş sebebi ile randımanlı kalamadık maalesef ancak sıkıntı yok, buradayız.

Maç kısmı Dom için rahat geçmiş ve en sonda çifte ödülü almış ardaelci denilen şahsın karakteri. Carlito, STG'nin tepkisinden sonra ne yapar diye bir çırpıda aşağıya geçtik. JDM keçisinin direkt kaybetmiş olmasının verdiği üzüntü, bu merakla biraz azaldı diyebilirim. JDM'nin satacağını bir an için düşünmedik ama Carlito'da ters köşe yedik. Şovun açılışı gayet tatmin etti valla.

Fight Club vari biten segmentten de feci keyif aldık. Angelico'nnu Randy'nin gerçek anlamda gözünü açması, onu tekrardan solo kariyerine yönlendireceğini kaçınılmaz kıldı bence. Ha aileden nasıl çıkar onu da Angelico düşünsün.

Jeff vs Breeze maçı kıran kırana geçmiş. Bizim eski favorimiz olan Jeff, yeni hali ile de odak durumda ancak biraz beklemek lazım diyorum. Cardona her şeyiyle klasikleşmiş "zengin" güreşçi olarak feudu kızıştıracak gibi. Jeff ise Jeff abi.

Breeze'den bu çıkışı hiç beklemiyordum. Kıskanmış diye yorumladım. Hızlı bir şekilde abisini korumaya geçmiş lakin Miz fena bir mod açmış. Yakma sekansının referansına bayıldık yalnız. Miz'in psikopatlığı da iliklere kadar hissedildi. Bu feud çerçevesinde yapacaklarının sonu yokmuş gibi geliyor. Venis'in de herhangi bir zamanda Maryse'e karşı tavrı böyle tabii. Zayn'i bu sahibiyle görmek oldukça heyecanlandırıyor. RPG dünyasına 9 yıl sonra düzenli dönüş yapmamın en önemli sebeplerinden biridir kendisi. Umarım güzel bir kariyeri olur diyorum.

Muazzam. Gerek ekibin yazımı ve çizdiği profili gerek ise kendi promoları her şeyiyle muazzam Jack Perry'nin. Günahım kadar sevdiğim bir güreşçi değil ancak bu kadar iyi olabilirdi. Karşısındaki mutanta zaten söylenecek laf yok. Aynı şekilde olumluyum onun ve karakterinin hakkında da. Perry oradan seve seve bir şey çıkaracak ama o belli. Olayın çok seri bir şekilde olmasa da Dream vs Wyatt'a dönme ihtimalini asla esgeçmemek lazım bana kalırsa. Perry'nin ise önü oldukça açık.

Bloodline'dan bir gözdağı olarak yorumluyorum bunu. Bence MITB'de de favoriler. Karşı takım da lideri ile birlikte buradan bir şeyler kazanacaktır.

Sting'in ilk görünümü olduğunun yazılması beni mahvetti ama anlıyorum, çok oldu... Black'e karşı muazzam cevaplar vermiş. Hakkından anca o gelirdi zaten. Kofi'nin ise tek hatası ucuz atlattığımızı iddia etmesiydi.. Kendisi renk katacaktır MITB'den itibaren. Orada da ufak çaplı bir OMG momentın bekçisiyiz.

Ospreay'in içindeki canavarı yan sanayi Garza uyandırmış dedik, dediğimiz gibi pert oldu babalık. Teoman Garzalar kadar irite edici bir heel ışığı vermiş valla. Bu feud fena sarar. Ospreay'in toparlanması ve Teoman'ın adından söz ettirmesi için harika fırsat.

Şirketin temellerine indiğimiz ve aynı zamanda Danielson - Regal bağını iyice anladığımız müthiş bir segment olmuş en başında. Rosemary ve Wyatt'ın bu mistik olayları bana hitap eden bir şey değil daha önce de dediğim gibi ancak geçen haftadan sonra olması gereken olmuş diyebilirim. Sevgi pıtırcığı gibi başlayıp ağır lafla biten Dream - Wyatt mevzusunu da çok sevdik valla. Hem promo için hem de hikayelerinin devamı için çok güzel oturdu.

Genel olarak şovu beğendim ve akıcıydı. Buna çok önem verdiğimi sık sık dile getiriyorum zaten. Tam puanı verdik. Tekrardan herkesin eline sağlık diyelim.

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Konular
20
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
5 puanı kesinlikle hak ediyor.Dominik tertemiz galibiyet almış. Dark STG çok büyük güreşçi yenileceğimi tahmin ettim. Sonda Dark STG'nin orduya katılmama işi güzel yazılmış. Muhtemelen Dark JD muhabbeti sona erdi. Carlito yılan hikayesi oldu. Keşke dönse artık aramıza. Angelico hayali çıkabilir bence. Gerçek Angelico'yu Randy Orton Survivor Series sonrası cinnet geçirip gebertmiş olabilir. Jeff Hardy'nin çanta maçına girişi fena olmuş Malakai Blackle birlikte büyük favori. Cardona da hoş ilerliyor önümüzdeki süreçte baya başarı alacağını düşünüyorum. Sex tayfanın segment güzel yazılmış Sami Zayn hoş gelmiş. Jack Perry ve Velveteen segmenti çok hoşuma gitti bu şov. Bence feud uzar ve önümüzdeki aylarda Perry kemeri koparır. Diğer ihtimal de Wyatt'ın PGW kemeri potasından düşüp ağırsiklet için Dream'e sarması olur tabi. Şovun sonunda da hafif bunun yeri yapılmış sanki. Elinize sağlık.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: