Kazandığınız En Salakça Para

Nature Boy

running bitcoin
Konular
202
Beğeni sayısı
2,522
PG Nakit
1,260
Ben az önce nostrda, kanadalı çiftçi arkadaşımın tesisat işinin hesabını yaptığım için 1300 sats kazandım.

Sizin böyle yok yerden cebinize para girdiği hikayeleriniz var mı?​

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,222
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Beşinci sınıfta burs kazanmıştım. Lise sonuna kadar üç beş aldık bir şeyler. Bilmiyorum çok basit sınavdı, nasıl 50 kişi arasından sadece 3 kişi almıştık.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
143
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Para değilde 4 çift çorap kazanmıştık. Anneler gününde metro çıkışında arkadaşımla çiçek satıyorduk bundan 3-4 sene önce demedi 40 liradan. Bi kadın gelip nakitim yok, 4 çift çorap versem bi çiçek alsam olur mu diye sordu. Başta refleksen ikimizde aynı anda olmaz dedik ama 4 çift nike çorap aklımızı çeldi. Baktık çiçeklerde çok fazla elimizde kalma ihtimali var, tamam dedik. 2 çifti o 2 çifti ben aldım. Yaklaşık 2 sene dayanmıştı o çoraplar.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
202
Beğeni sayısı
2,522
PG Nakit
1,260
Para değilde 4 çift çorap kazanmıştık. Anneler gününde metro çıkışında arkadaşımla çiçek satıyorduk bundan 3-4 sene önce demedi 40 liradan. Bi kadın gelip nakitim yok, 4 çift çorap versem bi çiçek alsam olur mu diye sordu. Başta refleksen ikimizde aynı anda olmaz dedik ama 4 çift nike çorap aklımızı çeldi. Baktık çiçeklerde çok fazla elimizde kalma ihtimali var, tamam dedik. 2 çifti o 2 çifti ben aldım. Yaklaşık 2 sene dayanmıştı o çoraplar.
Hikaye bağırttı. Takas ekonomisini seviyorum ama.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
143
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Hikaye bağırttı. Takas ekonomisini seviyorum ama.
Böyle takasa can feda. Aynı gün başka biri daha 1.5 paket sigara teklif etmişti. (2 paket vardı birini açıp içinden almıştı biraz) O zamanlar küçüktük kabul etmedik. Bugün olsa ben yine kabul etmezdim de arkadaşım şuan içiyor maalesef.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
202
Beğeni sayısı
2,522
PG Nakit
1,260
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: