RPG Gimmick Maskesi ve Zayıf İnsan Doktrini

Hacken

Joe Hendry
Konular
20
Beğeni sayısı
1,578
PG Nakit
480
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
09.01.2025
Williams Stadium
Lynchburg, Virginia

Kameralarımız arka alanda açılıyor. Bryan Danielson’ın kameranın tam karşısındaki benchte oturduğunu görüyoruz. Çok geçmeden Danielson, söze giriyor:

Bryan Danielson:
Bir adam düşünün ki kendiniz ve sizi sevenler için tertip ettiğiniz ufak bir teşekkür konuşmasında gelip size saygısızlık yapsın ve oradan elini kolunu sallayarak gideceğini düşünsün. Bu bir yanılsama. Bu zamana kadar söylediği şeylerin birçoğu gibi, kendisini tasvir ederken kullandığı kelimeler gibi bir yanılsama. Bray Wyatt… senin hakkında bazı şeylerden bahsetmek için geç bile kaldığımı düşünüyorum. Tarafına söylediğim 2 kelam, sana sinek vızıltısı olarak ulaşmış olabilir ancak hem şu an hem de Money In The Bank’te 4 tarafı iplerle çevrili olan kutsal yerde, eşek arısı gibi sokacağım.

1736448933873.png

(Bryan konuşmasını devam ettirirken odanın içinde voltalar atmaya başlıyor.)

Bryan Danielson:
Sana ait olan PGW Şampiyonluğu… Bu da sana ait olduğunu sandığın aile gibi, asla olmayacak bir şey Bray. Şanslısın ki ben bundan önceki şampiyonlardan farklıyım. Bulunduğun ekibin başaltı üyesi olmana rağmen maç teklifini direkt olarak kabul ettim. Velveteen Dream’in senin aksine bir şampiyon ve ekibi ile ilgilenmesi gereken bir lider olması sebebi ile sizi temsilen karşıma senin çıkman oldukça anlaşılır. Sahi kafanın içinde Dream’i himayen altına aldığını ve onu yükselttiğini düşünüyorsun değil mi? Bu şirkete adımımızı attığımızda Bray, tepede yazan isim oydu. Yaptıklarını ya da yaşadıklarını asla yargılamıyorum lakin Dream, sen olmasan da oraya çıkacaktı. Çünkü o, senin aksine başkalarına ihtiyaç duymadan orada var olabileceğini kanıtladı. Sen ise en başında bile buraya 2 tane mankafa alıp geldin. Onların beyinlerini yiyorsun ve onları da çiftliğindeki çiğ etle besliyorsun. Çünkü sana düşünebilecek biri değil dövüşebilecek biri lazım Bray. Düşünen herkes anlar ki, sen birkaç maç kazanmış bir sahtekârsın, hepsi bu.

Bryan Danielson: Randy Orton, size göre bir itaatsizlik eyleminde. Bunu böyle tanımlayıp insanları “korkutmak” istemiyorsunuz ancak tahayyül ettiğiniz şey bu. Dream, her insan gibi hatalar yapan fakat bunlardan ders almak yerine duygularına göre yaşamayı tercih eden biri. Ona saygı duyuyorum ancak er ya da geç hatasından dönecek. O zaman ne yapacaksın Bray? Ödül avcısı kimliğine tekrardan bürünüp zirvenin altındaki kemerleri toplamak için sayısal üstünlüğünü kullanıp tekrar tekrar aynı savaşlara mı gireceksin? Üzgünüm Bray, PGW Şampiyonluğu’nu alamayacaksın. Hiçbir zaman bu ringe yakışmadın. Babanın torpili ile sektörün kapısından girerken de Husky Harris olup sağa sola gülücük dağıtırken de… Buraya ait değildin. Bunu, seni ilk gördüğüm günden beri biliyordum. Sen de burayı ait olduğun yere çevirmeye çalıştın. Karşına engeller çıktı ve bunları tek başına aşamayacağının farkındaydın. Öncelikle güreşmek dahil hiçbir vasfı olmayan 2 tane mankafa, ardından yolunu kaybetmiş olan diğerleri. Hayır Bray, sen hiçbir zaman zirvede olmadın. Soul Survivor olurken bile ne o ringdeki ilgi odağıydın ne de o maçı kazanmayı hak etmiş olandın. Fakat kazandın ve senin için de önemli olan bu. Verdiğin mücadeleden daha çok önemsediğin şey; başarı. Ancak beni ringde karşında gördüğün ilk günden itibaren çetele tutmayı bıraksan iyi edersin çünkü hanene bir tane daha mağlubiyet eklenecek.

(Artık yerine oturan Bryan Danielson, kameraya oldukça özgüvenli bir bakış atıyor.)

Bryan Danielson: Ben senin aksine Bray, insanları mezarlığa götürmem. Ancak savaştığımız yeri onlar için bir mezarlığa çevirebilirim. Karşıma çıktıktan sonra da şu halini, Husky’nin ya da deli saçması diğer yüzlerinin yanına gömebilirsin. Çünkü bundan sonra itibarın kalmayacak. Benle yüzleştikten sonra Bray, bir gerçeği iyi anlayacaksın; sen, kendi dünyanda kralsın ancak burada bir hiçsin. Var olmuş taklidin, artık geçerliliğini yitirecek. Yalanlar üstüne kurduğun karakterin, çatırtılı ailen ve daha nice sorunların iyice baş gösterecek. O zaman kendine sorman gerektiğini düşündüğüm şu soruyu naçizane bir tavsiye olarak al. Seni The Viper’ın zehri mi, Dream’in laneti mi yoksa gerçeklik ile bağının kopmasının yegâne sebebi olan kibrin mi bitirecek?

(Kameralar kapanır.)

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: