Promo Çeviri: Gabe Kidd Şirketin Anahtarlarını Teslim Alıyor

Sikiru

Foreverglade
Konular
63
Beğeni sayısı
1,134
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry

"Siz farelere soruyorum, bu iş bu hale mi geldi?

Bu hale mi geldi? Sikik bir şaka! Utanç verici! Ne? Nic Nemeth, Matt Riddle geliyor ve hepimiz Main Event veya Superstars'a çıkmaya çalışıyor gibi güreşiyoruz! Bu ringin yanında Level Up mı yazıyor? Denyo muyum!? Denyo muyum!? Hayır! Şaka gibi, şaka gibi ve sonra ne? Sonra ne gönderiyorlar? Jungle Bitch'i buraya gönderdiler, ceza olarak. Ceza olarak? Burası New Japan, Tanahashi Tony Khan'ın ofisine gidip pantolonunu indirebilir ve "en kötüsünü yap" diyebilir, ne utanç ama!
(Tanahashi'ye tükürüyor)

Bir buçuk yıl bunun için mi kaldım? Bunun yüzünden mi kafayı sıyırdım? İki kez neredeyse kendimi öldürüyordum, bu saçmalık için? İmkanı yok! Bu şirketi severdim! O lion mark'ı severdim! Fakat tüm içtenliğimle, tanrı şahidimdir: New Japan'i sikeyim!
(Ringe tükürüyor)

Bu şirketten her şeyi alacağım, War Dogs, bu şirketten her şeyi alacak! Tsuji'yi öldüreceğim, Naito'yu öldüreceğim ve Tanahashi'ye eski orospusunu* hatırlatmak için tekrar bıçaklayacağım! Herkesi öldüreceğim ve bu seninle başlayacak, seninle başlayacak!

NEVER Openweight kemerini alacağım, nerede o? Kemerim nerede!? NEVER Openweight kemerini ve senin Japon ruhunu alacağım ve buraya biraz siktiğimin saygısından getireceğim. Sayanora, sizi Japon piçleri."

*:Tanahashi eski sevgilisi tarafından 3 kez bıçaklanmıştı.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,088
PG Nakit
330
Abi yazı yaz derken bunu demedik ama yaaaaa

Tana'nın bıçaklanma olayını yıllarca üstünü örtüp hiç olmamış gibi davranmışlardı Kiddo'nun bunu söylemesi şaşırttı.

Ellerine sağlık daha fazla Kiddo ve Puro çevirisi bekliyoruz

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: