Şov değerlendirmesi
Açılıştaki promoda resmen belgesel anlatır gibi bu işin script olduğunu bağıra çağıra gösterdiler(Gerek yoktu Belhanda)
Rock geldi geçen sene husumeti bulunan, kemer için söz aldığı Cody'le can ciğer takıldı. İleride bir yere bağlanırsa bilemem ama şu an için Rezillik..
Roman Reigns vs Solo Sikoa
Maçta uykumuzu getirdikleri yetmemiş gibi birde üstüne saçma sapan bi şekilde Cody Rhodes vs Kevin Owens muhabbeti çektiler. Maçtan sonra Rock geldi tebrik etti zart zurt. Sonuç olarak hiçbir yere bağlanmadı dalga geçtiler bizimle.
John Cena geldi sağolsun biraz gazladı şovdaki iyi denebilecek 2 şeyden bi tanesiydi zaten.
Liv Morgan vs Rhea Ripley'deki tek pozitif şey Liv Morgan'ın kasa. Maç rezalet. Gereksiz fazla finisher. Yetmezmiş gibi birde Rhea Ripley saçma sapan bi şekilde galibiyet aldı. Undertaker sırf gelmek için geldi ve gitti. Şaka falan herhalde bu.
Drew Mcintyre vs Jey Uso'yu izlemedim bile. Jey Uso'nun girişini gördüm tek onu da PGW bookerlarından çakmışlar(!) ama sonuç tek kelimeyle rezillik. Zaten momentumu dibe vuran Drew Mcintyre için yeniden çıkış vaktiyken şu maçı Jey Uso'ya vermekteki sebep ney yani?
Sponsorluk duyurusu yapmak için Hoganı getirmişler xd.
Main Event çok güzeldi. Maçın psikolojisi mükemmel hazırlanmış. İkilinin birbirlerine olan gerçek nefreti de işin içine girince çok iyi yansıttılar. Resmen maçta birbirlerine öfkelerini kusmaya oynadılar. CM Punk WWE şovlarını taşımaktan artık fıtık olacak.
Kısaca Wrestlemania ayarında zart zurt denip Vince dönemindeki herhangi bir Raw'dan daha beter olmayı becerebildiler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum müthiş bir iş başardınız. Bu kartla bu hypela ancak her şeyi bu kadar berbat edebilirdiniz.