Chris Charlton Anti-AEW Yorumları Yüzünden Kovuldu

Huma

huma
Konular
46
Beğeni sayısı
200
PG Nakit
200
Bundan başka olay yaşandıysa bilmiyorum konudaki habere göre yorum yapayım. Bence yönetim kesinlikle doğru karar vermiş. Söylediklerinde haklıdır haksızdır orası ayrı tartışma konusu ama gidip de şovu anlatması için para alırken şirketi kötülemesinin savunulacak tarafı bile yok. NJPW ve AEW kapısı kendisine kapandığına göre ne yapacak merak ediyorum. WWE'ye gitmesi çok zor ihtimal TNA'in de NJPW kadar para vereceğini sanmıyorum. Neden böyle aptalca bir hareket yapmış anlayamadım.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,088
PG Nakit
330
The Constitution of Japan, 1 , came into force in 1946 and has been in force since 1947 and includes the provision that ' freedom of assembly and association and of speech, the press and all other forms of expression are guaranteed '. It also includes the provision that '[n]o censorship shall be imposed.'

Ben de Messi

Sikiru

Foreverglade
Konular
63
Beğeni sayısı
1,134
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Şovun tüm promote'u money mark üzerindendi zaten, Kidani bile şovdan 24 saat geçmeden "yeterince rekabet yok" diye eleştiriyor şovu ve NJ vs. AEW angle'ına şov içi katkı sağlayan biri de uzaklaştırılıyor. İnsanlar konuyu yine TK'ye çekmiş ama muhattap Bushiroad, Japonya'nın klasik iş ortaklarına hakaret etmeme tutumu. Tokyo Dome konusunda da bundan bahsediyordum, insanlarda NJ'da kötü giden her şeyi AEW'dan bilme furyası başladı ama NJ'nin çağ dışılığı böyle mal gibi belli ediyor işte kendini.

Süresiz uzaklaştırmak = kovmak olmuyor.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: