Kenny Omega: Bir Kez Bile Teşekkür Almadım

KAT

tsuji fan
Konular
285
Beğeni sayısı
561
PG Nakit
1,235
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1

Kenny Omega: Profesyonel güreşte gerçek bir alternatif yaratılmasında benim de payım vardı. Birçok insanın hayatı daha iyiye gitti. Birçok insan hayallerini yaşıyor. Ama bir kez bile teşekkür almadım!​

Huma

huma
Konular
46
Beğeni sayısı
200
PG Nakit
200
Sonuna kadar haklı. Hatta direkt Elite’in bu konuda hakkı yeniyor.
@Nature Boy hoca gibi düşünenlerin bence Elite yerine Tony'i hedef almaları lazım. Elite'in sana katabileceği maksimum şey şirketin kuruluş hypeını yakalamak. İşler ilerledikçe bu adamların vizyonuna güvenmek tamamen Tony'nin hatasıydı.

Hacken

Joe Hendry
Konular
19
Beğeni sayısı
1,572
PG Nakit
480
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Sonuna kadar haklı. Hatta direkt Elite’in bu konuda hakkı yeniyor.
Matt ve Nick’in başarıyı sahiplenme şekli bence Omega’yı ve diğerlerini arka planda bıraktı. İkinci kısma katılmıyorum o yüzden kanka. Bunu biz yaptık olayında YB tarafının hakkı bence fazlasıyla veriliyor. Hem kuruluş aşamasında hem de devamındaki süreçte.

Konular
19
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
@Nature Boy hoca gibi düşünenlerin bence Elite yerine Tony'i hedef almaları lazım. Elite'in sana katabileceği maksimum şey şirketin kuruluş hypeını yakalamak. İşler ilerledikçe bu adamların vizyonuna güvenmek tamamen Tony'nin hatasıydı.
Kesinlikle. Cody ve Elite’in diğer üyeleri bu işe ön ayak oldu. Sonraki süreç tamamiyle Tony’nin kötü yönetimi. Cody’yi ayrı olarak söyledim çünkü ekibe bu vizyonu veren Cody’ydi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: