Wrestle Kingdom 19'un Satış Başarısı

Konular
213
Beğeni sayısı
1,079
PG Nakit
330
''Başarısı''

En tartışmalı dönemleri olan 2007-2008den bile daha az bilet satmışlar. Nasıl başarmışlar merak ettim gerçekten @Netuno

NOAH ise Nakamuraya rağmen 5k satmış (2023deki New Year şovunda Nakamura vs Muta da 9.5k bilet sattırmıştı Ibushi vs. Marifujide 5k civarında sattırmıştı)

AJPW ise 2k-2.5 civarlarında max

Adada imkanına göre Dragon Gate dışında bilet konusunda iyi olan erkek şirketi yok sanırım.

Bunlara rağmen acaba hala internette ''abi güreş japonyada spor olarak görülüyor ya amerikadaki gibi değil saygı var abi spor çünkü'' saçmalığına inanan var mı? Bu da soru işareti mainstream olmayı geç Japon spor internet sitelerinde bile profesyonel güreş için ayrı bir başlık yok.

Üzücü

Sikiru

Foreverglade
Konular
62
Beğeni sayısı
1,128
PG Nakit
340
NOAH ise Nakamuraya rağmen 5k satmış (2023deki New Year şovunda Nakamura vs Muta da 9.5k bilet sattırmıştı Ibushi vs. Marifujide 5k civarında sattırmıştı)

AJPW ise 2k-2.5 civarlarında max

AJPW'yi yakın geçmişiyle kıyaslıyorsak bayağı başarılı deriz. Nakajima geldiğinde 600-800 bandında bilet satabiliyorlardı, şimdi 2k'dan aşağı düşmüyorlar.

Noah'ı Ozawa'dan sonra tekrar değerlendirmek lazım. Ne kadar ace material varsa Kaito'ya yem ettiler Budokan'da yuhalanmadığı dakika yoktu.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,079
PG Nakit
330
AJPW'yi yakın geçmişiyle kıyaslıyorsak bayağı başarılı deriz. Nakajima geldiğinde 600-800 bandında bilet satabiliyorlardı, şimdi 2k'dan aşağı düşmüyorlar.

Noah'ı Ozawa'dan sonra tekrar değerlendirmek lazım. Ne kadar ace material varsa Kaito'ya yem ettiler Budokan'da yuhalanmadığı dakika yoktu.
İsmi hala AJPW diye öyle dedim. Yoksa pandemi olmasa NXT Japan olacak şirket resmen ölümden döndü orası doğru

Yuhalanan Kaito mu Ozawa mı anlamadım. Kaitodur diye tahmin ediyorum. Bence Kaito Okada'ya squashlanana kadar olabilirtesi vardı ki Okada ile maçından 2 ay sonra bile bir fan ringe atlayıp Kaito'ya bişiler söylemişti. Fanlar bile hala önemsiyordu yani. Güncel NOAH ve Kaito durumuna sen daha hakimsindir elbet ama bence bir yere kadar hala olabilirdi Kaitodan.

Sikiru

Foreverglade
Konular
62
Beğeni sayısı
1,128
PG Nakit
340
İsmi hala AJPW diye öyle dedim. Yoksa pandemi olmasa NXT Japan olacak şirket resmen ölümden döndü orası doğru

Yuhalanan Kaito mu Ozawa mı anlamadım. Kaitodur diye tahmin ediyorum. Bence Kaito Okada'ya squashlanana kadar olabilirtesi vardı ki Okada ile maçından 2 ay sonra bile bir fan ringe atlayıp Kaito'ya bişiler söylemişti. Fanlar bile hala önemsiyordu yani. Güncel NOAH ve Kaito durumuna sen daha hakimsindir elbet ama bence bir yere kadar hala olabilirdi Kaitodan.

Noah'ı ben de şov şov takip etmiyorum ama fanların uzun zamandır Kaito'ya 50/50 olduğu, Ozawa'nın Kaito'ya aylardır bel altı girmesine rağmen tüm desteği arkasına çekememesiyle iyice arşa çıktı. Benim için asıl kırılma noktası Wagner Jr.'dan kemeri geri alması ve son N1 finali diyebilirim ki çoğunluk için de asıl kopma orada başladı kanımca. Zirveye çok erken yükseldiği için aynı heyecanı koruması da diğerlerinden daha zor, fun fact olarak Ozawa'yla Kaito'nun yaşıt olduğunu (28) geçeyim hatta araya. Kaito zaten olanı tükettiği için doğru bir kıyaslama olmaz ama Shota, Ozawa ve Yuma'yı bir 5 yıl sonra dönüp tekrar karşılaştırmak lazım.

Click here to login using your socials account