Normalde değerlendirmeleri uzun uzun şov konusuna yaziyorum fakat bu sefer şovu da takip edebildiğim için daha öz bir değerlendirme yapacağım. Ospreay'i PUREC zaferi için kutlarım fakat kazandığı kemerin bir çeşit teselli ikramiyesi olduğunu düşünüyorum. Muhakkak yukarılara oynayacaktır. Bloodline vs house of Black de izlemesi keyifli olacak fakat Rock'in direkt müdahil olacağı dönem ne zaman gelecek bunu merak ediyorum. Rumbleda ortalık karisacaktir. Carlito ve Balor hak ederek maça dahil oldular. Bryan vs wyatt maçı da oldukça zevkli geçecektir. Mitb'ye Black favori olarak girdi fakat bir yandan bloodline ile uğraşırken tamamen boş dönebilir bu işten. Perry vs dream maçı da oldukça ilgi çekici. Kendi carlarima gelecek olursak cuetonun debut anı çok eğlenceliydi. Acaba miz'in yerini alır mı almaz mı derken bir anda cardonaya maç kazandirirken bulduk kendisini. Mitb'ye girdiğim için mutluyum ilk etapta hikayelerde düzenli olarak yer almayı amacliyorum ve zaten 1 buçuk yıllık bir oynayis süresi belirledim cardona için. Karakterin o günkü şartlarına bağlı olarak en erken 2026 wrestlemaniasinda son bulacak bir hikaye izletmeyi amacliyorum. Bu açıdan hizli başlamak güzel. Cueto ile cardona arasında ilginç bir dinamik olacak belli. Cardonayi alırken ekibe bıraktığım açık kartların ikisi için potansiyel yol açılmış olabilir merakla bekliyorum ve öncelikle ekibin karakterlerimi yazarken eğlenceli vakit geçirmelerini temenni ediyorum.
Gece mesai sonunda bir promo silsilesi gelecek bu ikiliyi nasıl birlikte isleyebilirim düşünmem lazım ama öncesinde bir introduction lazım. Tekrardan ekibin eline sağlık.