Samantha iyi bir anonsör ama sürekli gözümüze sokulacak kadar değil. Wwe'nin sosyal medyada sürekli bu kadını paylaşıp durması çok bayıyordu. Yan figür kişiler işinin gerekliliğini yapmalı fazlasında boy göstermemeli. Nasıl hakemlerin arka alandaki hallerini videolayıp atmıyorlarsa aynı şekilde anonsörleri de sürekli göz önüne sokmamaları gerek bence. Ki Wwe bu kadına kariyer kattı ve kadının ayrılırken söylediği şey anons yapmayı sevmiyordum oldu. Twitterda da ayrı ağlıyor çok komik Neyse kişiliğine daha fazla girmiyim kocasıyla çok uyumlular.
Justin dümdüz adam. Anonsları da güzel, göz önüne de sokulmuyor. Tam benim istediğim anonsör tipi yani
Sonrasında söylediği şeyleri bilmiyorum. Anons yapmayı sevmiyorum tarzı açıklamalar kendi kariyerine zarar verir. Üzüldüm.
Ancak anonsörü, spikeri, yorumcuyu, hakemi ismen bilirsin; bilmen gerekir daha doğrusu. Futboldan örnek verelim. Nasıl sen bugün futbolda Ercan Taner, Ali Ece, Serdar Ali Çelikler veya Cüneyt Çakır, Fırat Aydunus, Arda Kardeşler, hatta Beyaz Futbol yorumcularını biliyorsan; güreşte de bu işi yapanları ve bu işi nasıl yaptıklarına dair fikrin olmalı. Bu eskiden böyleydi.
Lance Russell, Gordon Solie, Boyd Pierce, Jim Ross gibi isimleri spikerlikten biliyorsan; Howard Finkel, Tony Chimel, David Pezner, Gary Capetta, Michael Buffer gibi isimleri de biliyordun. Hatta dövüş sporlarından örnek vereceksek Michael’ın kardeşi Bruce Buffer; bugün UFC’nin en büyük markalarından bir tanesi. Adamın anonsu o kadar iyi ki şirket adamı her yerde paylaşıyor.
Justin Roberts’ı ama böyle paylaşamazsın, çünkü vasatın altında bir adam. Text to speech programına bağırtmayı öğretmişsin gibi; monoton ve aynı tonda, duygusuz bir sunum var. Kalitesiz işi sevmiyorum dediğim gibi.