Jon Moxley Karrion Kross'a Aracı Olmuş

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,197
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,197
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Hadi aydınlatsana bizi, 20 yıldır bu sektörde olan adamın vukuatlarını, seni dinliyorum.
AEW ile tekrar kontrat izmalamadan, AEW şampiyonuyken, "istersen kemerle giderim" diye kendi açıklamaları var.

Küfür sorunu yüzünden WWE'den ceza aldı.

Alkol bağımlılığı yüzünden sorunlar yaşadı.

Aklıma gelen en basitinden bunlar var. Adamın içerik sunarken kendi creative hakkı var AEW'de ve sunduğu şey ortada. Deathmatch denilen garabete kapılmış durumda ve her segmentinde, her maçında reytingleri öldürüyor.

İnan ki bana, bir dönem Moxley benim de favorilerimden birisiydi. WWE ayrılışından sonraki New Japan turu, G1 performansı falan bayağı beğendiğim bir isimdi. AEW'de de ilk şampiyonluğunun sonuna kadar izlerken destekledim. O dönem Eddie Kingston ile en keyif aldığım feudu da sundu. Ancak ne zaman bu kendince "badass" deathmatch çöplüğüne kapıldı, o zamandan sonra benim için bazı şeylerin aydınlanması oldum. Adamın bir iki podcastini dinlemeye çalıştım ve cidden benim için orada gerçekten ne olduğu resmileşti.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
15
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
AEW ile tekrar kontrat izmalamadan, AEW şampiyonuyken, "istersen kemerle giderim" diye kendi açıklamaları var.

Küfür sorunu yüzünden WWE'den ceza aldı.

Alkol bağımlılığı yüzünden sorunlar yaşadı.

Aklıma gelen en basitinden bunlar var. Adamın içerik sunarken kendi creative hakkı var AEW'de ve sunduğu şey ortada. Deathmatch denilen garabete kapılmış durumda ve her segmentinde, her maçında reytingleri öldürüyor.

İnan ki bana, bir dönem Moxley benim de favorilerimden birisiydi. WWE ayrılışından sonraki New Japan turu, G1 performansı falan bayağı beğendiğim bir isimdi. AEW'de de ilk şampiyonluğunun sonuna kadar izlerken destekledim. O dönem Eddie Kingston ile en keyif aldığım feudu da sundu. Ancak ne zaman bu kendince "badass" deathmatch çöplüğüne kapıldı, o zamandan sonra benim için bazı şeylerin aydınlanması oldum. Adamın bir iki podcastini dinlemeye çalıştım ve cidden benim için orada gerçekten ne olduğu resmileşti.
Söylediğin hiçbir şey onu karaktersiz yapmıyor. Randy Orton gibi bir efsane bile sırf WWE'den daha fazla para kazanabilmek için sözleşmesi bittiği dönem Elite yazan bir yerin önünde foto paylaştı, bir insanın küfürbaz olması onu zaten hiç kötü biri yapmıyor zaten bunu yazman bile saçma. Alkol bağımlılığını kabul etmesi bile büyük takdir edilesi olayken bunu kötü bir şeymiş gibi söylemen komedi, bunun duyurulmasını zaten kendi istedi adam bağımlı olduğunu kabul edip yardım alıyor, bundan doğru ne olabilir. Son söylediğin ise işte kopardı, ben bir tarafımdan sallamıyorum bu adam bulunduğu her şov en çok izlenmeleri alan isimlerin başında, herhangi bir yerden araştırabilirsin de bunu, sana hitap etmiyor olması kimseye hitap etmediği anlamına gelmez. 20 yıldır bu sektörde bu adam Punk dışında kavgayı bırak sorun yaşadığı adam bile yok, onunla çalışan herkes karakterini övüyor, adam çoğu güreşçi gibi sosyal medya bağımlısı desen değil, aile ilişkileri kötü desen değil, Kross başta olmak üzere, Nick Gage vb. birçok isme yardımları dokunmuş bir isim. Tekrar diyorum bu adam bu sektörde ki en doğru adamlardan biri, doğru adam sayabileceğin hemen hemen her ismin vukatları var ama bu adamın Punk ile mevzusu dışında 20 yıldır hiçbir olayı yok, herkes tarafından çok seviliyor.

Huma

huma
Konular
45
Beğeni sayısı
199
PG Nakit
200
Bu sektörde ki en doğru adamlardan biri olması dışında sorun yok.
Jon Moxley'in bu sektördeki en doğru adam olduğunu düşündüğüne cidden inanamıyorum. lmao :ddd
İkinizde de katılıp katılmadığım noktalar var. AEW'yu en çok takip ettiğim dönemde bile Mox'un maçlarını atlıyordum. Canlı izliyorsam maç yerine başka bir şeyle uğraşıyordum. Buna rağmen sektördeki en harbi adamlardan birisi bence. Podcastlerini açıp düzenli takip etmiyorum ama şu sözleri bile açık sözlü birisi olduğunu gösteriyor. Bağımlılık gibi sorunları halkla paylaşıp yardım istemek aşırı zor ve billurlu bir hareket. Bunun eksi sayılmasını anlamadım. Eğer sarhoş şova gelseydi veya defalarca kez yendiğini söyleyip yeniden aynı haltları yeseydi ben de dibine kadar eleştirirdim o zaman.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: