Pro Wrestling NOAH Spoiler: Team 2000X’e Yeni Bir Üye Daha

KAT

tsuji fan
Konular
266
Beğeni sayısı
550
PG Nakit
1,085
RPG Karakteri
Kofi Kingston
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
1

Bugün gerçekleştirilen NEW YEAR REBOOT 2025 şovunda, Yu Owada; Team 2000X’e katıldı.

“Bugünden itibaren ben Team 2000X’im.

Ayrıca ben de uzun süredir Kiyomiya’dan nefret ediyorum.”​

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
121
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Wrestle Universe aile paketi var mı beyler Noah linklerini beklemekle ömür geçmez
KAT hocada Wrestle Universe varmış zaten ama ppv'nin hakları Abema TV'de. Wrestle Universe'e yüklenmemiş henüz. Ben baked'dan canlı izledim çok şükür.

Anca yazın girebilirim ben. Şuan küçük istisnalar dışında güreş şovu izleyemiyorum. Baştan sona izleyebildiğim son şov 3 ay önce falandı.

Sikiru

Foreverglade
Konular
60
Beğeni sayısı
1,106
PG Nakit
290
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
KAT hocada Wrestle Universe varmış zaten ama ppv'nin hakları Abema TV'de. Wrestle Universe'e yüklenmemiş henüz. Ben baked'dan canlı izledim çok şükür.

Anca yazın girebilirim ben. Şuan küçük istisnalar dışında güreş şovu izleyemiyorum. Baştan sona izleyebildiğim son şov 3 ay önce falandı.

Ben de Ozawa'yı canlı izleyebildim bir, geçen yılın New Year'ını da 1 hafta geriden yüklemişlerdi diye hatırlıyorum yayın hakları ayağına. Şovdan bağımsız WU üyeliği düşünen varsa toplu organize edelim bir ara, 300 lira/ay uygun ama hesap paylaşımı yasak değilken gerek de yok aboneliği tek başına sırtlanmaya.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: