- Konular
- 9
- Beğeni sayısı
- 223
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Brock Lesnar
Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray'la aralarındaki 8 puanlık farkın kapatılabileceğini belirterek, "Galatasaray şu anda 8 puanlık farktan çok daha geride. Çünkü her düzeyde kendini gösteren siyasi gücün simgesi" ifadelerini kullandı.
Jose Mourinho, İtalya'da yayımlanan Corriere Dello Sport'a Fenerbahçe'nin son durumunu ve kişisel hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu.
Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'nin kendisine değer verdiğini ve bu yüzden tercih ettiğini kaydederek, "Ben de böyle önemli bir kulüp ve güzel bir şehirde görev yapmak istediğim için bu teklifi kabul ettim" dedi.
"Galatasaray siyasi gücün simgesi"
Süper Lig lideri Galatasaray'la aralarındaki şampiyonluk yarışını değerlendiren Mourinho şunları söyledi: "Galatasaray ile aramızdaki puan farkı 8; bu fark kapatılabilir. Galatasaray şu anda 8 puanlık farktan çok daha geride. Çünkü her düzeyde kendini gösteren siyasi gücün simgesi."Jose Mourinho, Dünya Kupası ya da Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek bir milli takım çalıştırmayı istediğini belirterek, "Bir ülkeyi, milli takım etrafında birleştirmek istiyorum. Bu, muhteşem bir deneyim olur" diye konuştu.