Baron Corbin Zaten Free Agent'mış

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,583
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Dün ortaya atılan haberde Baron Corbin'in AEW: Worlds End şovunda arka alanda olduğu aktarılmış ve kendisinin bir yere imza atmak için 1 ayı daha olduğu aktarılmıştı. Baron Corbin bu mevzuya açıklık getirmiş. Resmi X hesabından yaptığı açıklamada, WWE'den ayrılmasıyla kendisine yönelik 90 gün kısıtlamasının olmadığını aktarmış Corbin. Çünkü zaten WWE ile sözleşmesi bittiği için ve yenilemediği için şirketten ayrılmış Corbin, yani serbest bırakılma gibi bir durum yokmuş.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,583
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Cardona gibi kendini her yere atarsa Cardona'dan önce WWE'ye geri döner.
Bence Corbin istese şu an bile WWE'ye geri döner gibi geliyor bana, güreşesi gelmediği için sözleşme yenilememeyi tercih ettiğini düşünüyorum.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
51
Beğeni sayısı
269
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn

Nature Boy

running bitcoin
Konular
197
Beğeni sayısı
2,469
PG Nakit
1,260
Bence Corbin istese şu an bile WWE'ye geri döner gibi geliyor bana, güreşesi gelmediği için sözleşme yenilememeyi tercih ettiğini düşünüyorum.
Durum böyleyse yakarız bir tane.

Corbin ring içi ve dışında inanılmaz elit bir güreşçi. Doğru sunuşla yükseltemeyeceği yer yok WWE dışında.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,583
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Durum böyleyse yakarız bir tane.

Corbin ring içi ve dışında inanılmaz elit bir güreşçi. Doğru sunuşla yükseltemeyeceği yer yok WWE dışında.
Ring içine elit demem ama özellikle 2. NXT runında bayağı geliştirdi kendini o konuda. Yeniden ana kadroya döndürülmesi çok yanlış bir karardı bence, hele NXT şu an erkek rosterında büyük bir yokluk çekiyorken hiç gerek yoktu.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
197
Beğeni sayısı
2,469
PG Nakit
1,260
Ring içine elit demem ama özellikle 2. NXT runında bayağı geliştirdi kendini o konuda. Yeniden ana kadroya döndürülmesi çok yanlış bir karardı bence, hele NXT şu an erkek rosterında büyük bir yokluk çekiyorken hiç gerek yoktu.
Ring içinden anladığın şey ritmik jimnastik becerisi ise Corbin zaten öyle bir adam değil. Ring içi dediğin şey zamanlamalardır, yaptığı şeyin inandırıcılığıdır, satış becerisidir vs vs… Senelerce ana maç seviyesinde sektörün zirvesindeki insanlarla programlar yaptı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,583
Beğeni sayısı
4,824
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ring içinden anladığın şey ritmik jimnastik becerisi ise Corbin zaten öyle bir adam değil. Ring içi dediğin şey zamanlamalardır, yaptığı şeyin inandırıcılığıdır, satış becerisidir vs vs… Senelerce ana maç seviyesinde sektörün zirvesindeki insanlarla programlar yaptı.
Kanka benim ring içi anlayışımın ne kadar geniş kapsamlı olduğunu sen biliyorsun. Corbin’e elit dememe sebebim herif botcherın önde gideniydi aga, çoğu maçta majör bir botch mutlaka yapıyordu. İnandırıcılık konusunda da bana pek geçmiyordu açıkçası, ama 2. NXT dönemiyle beraber farklı bir noktaya evriltti kendini gerçekten. Yine de katetmesi gereken bir yol vardı ama şimdilik yürümemeyi tercih etti bakalım…

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: