Sizi Ağlatan O Oyun Hangisi?

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Bu NUSA ending, Phantom Liberity. Tower ending diye geçiyor. Arasaka ending Devil olan, o direkt en yanlış ending. Bunda da Songbird'e ihanet etmemiz gerekiyor. Song'un anılarında ona sarıldığımız kısmı falan da aşırı üzücü Phantom Liberity'nin. Hatta düşününce, Reed ile Song arasında hangi seçimi yaparsan yap, aşırı duygusal bir yere yöneliyor hikaye.
Usta ben DLC'yi oynamadım normal oyun sonuyla karıştırdım o yüzden buna herhangi bir yorum yapamayacağım.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Usta ben DLC'yi oynamadım normal oyun sonuyla karıştırdım o yüzden buna herhangi bir yorum yapamayacağım.
Aaa spoiler verdik ya tüh. Dosto acil gir DLC'ye, acayip iyi yapmışlar. 2 kere falan baştan başlattırıyor oyuna kendi başına.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Aaa spoiler verdik ya tüh. Dosto acil gir DLC'ye, acayip iyi yapmışlar. 2 kere falan baştan başlattırıyor oyuna kendi başına.
Ön siparişi ilk açıldığı zaman satın almıştım da oynamak nasip olmadı, Şu sıralar yarıda bıraktığım oyunları bitiriyorum Phantom Liberty'i de şu yarıda bıraktıklarımdan sonra ilk iş onu bitirmek.

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17

Kesinlikle oyun tarihinin en acıklı sahnesi falan değil.
Hatta bu ayar bir sahnenin spoilerını da yemiştim çok önceden.

Ama şu sahneden önce 7 kitap okumuştum. Bu sahneyi görmek bana epey dokundu ya.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
64
Beğeni sayısı
337
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Last Of Us'da Joel'ın Sarah'ı kaybetme şekli o kadar gerçekçi yansıtılmıştı ki bir an kendimi Joel'ın yerinde hissettiğimi hatırlıyorum.

Bir de ne olursa olsun Soap'ın son nefesini verirken bile Price'a yardım etmeye çalışması da acikliydi. Arkadaki fon müziği de hala kulaklarimda.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi