WWE İçerikleri Netflix Üzerinde Yer Bulmaya Başladı

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
47
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Benim forumda defalarca dile getirdiğim bir husus vardı. Disney Plus mantığıyla ayrı yer tahsis etmezlerse uzun soluklu vibe yakalayamayacaklarını (özellikle ülkemizde) söylemiştim. Canlı yayınların gece olacak olmasından ötürü yüksek sayıda aktif izleyici beklemiyorum ve WWE etkisinin arşiv üzerinden vuku bulacağını düşünüyorum/dum. Beklediğimden bile iyisi olmuş ve WWE’e özel kategori getirip burada toplamışlar. Network kalitesinde olmasını bekleyemeyiz ancak o çıtaya oldukça yaklaştırmışlar bana göre. Armageddon-Unforgiven gibi bazı eski PPV’ler zaten önceden belirtilen tarihte yayınlayacak. Neden hepsini aynı gün vitrine koymak istemediklerini anlayamadım. Gelen reaksiyona göre hareket edilecek bir pozisyon değil zira. RAW ve Smackdown bölümleri de yavaş yavaş tamamlanacaktır. Yalnız benim anlam veremediğim şey 2018 Royal Rumble’ının yer almaması. Eksik gedik var mı diye PPV kontrolü yaparken bunu farkettim. Gördüğüm kadarıyla diğer babalarda bir eksik yok gibi.

Gloom

mrs foley's baby boy
Konular
2,189
Beğeni sayısı
1,762
PG Nakit
400
1
Summerslam 09 ile başladım ben. Bizim çocukluk olsa da, içerideki adamları çok sevsek de facia yıllarmış. Vince‘e profesy anlamda olan nefretimiz pekişti bugün.
Yukarıda mesajından gördüm. Aslında güzel ama sanki feudun başından almak daha mı mantıklı olurdu? Ben de oradan başlayabilirim. Sanki bir de Bash maçı vardı? Herhalde Summerslam'den öncesi tabi o. çok geçti unutmuşuz.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: