Netflix'te RAW İçin 4K Yayın Özelliği Olmayacak

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Yusufun fikirlerinin yarısı Fediverse’deki korsan agalardan, diğer yarısı da yabancı youtuberlardan alıntı. Yakın dönemde türkiyede korsanlık yapılıyorsa yine müsebbibi biziz kardeşim.
Korsan kullanımın en baba sebebi parasızlıktır. Onun sorumlusu da biz oluyoruz dolaylı yoldan mlsf

Nature Boy

running bitcoin
Konular
197
Beğeni sayısı
2,469
PG Nakit
1,260
Korsan kullanımın en baba sebebi parasızlıktır. Onun sorumlusu da biz oluyoruz dolaylı yoldan mlsf
Parasızlık vs değil. Netflix’im var; yine de içerik korsanlıyorum, korsanlamakta beis görmüyorum.

Üstad Stewart Brand’in 1984 Hacker konferansında söylediği gibi: Bilgi özgür olmak ister. Fikri mülkiyet denen garabeti savunan, kopyalamayı çalmak gibi lanse eden gerici zihniyete bir orta parmaktır korsanlık.

Son düzenleme:

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
Parasızlık vs değil. Netflix’im var; yine de içerik korsanlıyorum, korsanlamakta beis görmüyorum.

Üstad Stewart Brand’in 1984 Hacker konferansında söylediği gibi: Bilgi özgür olmak ister. Fikri mülkiyet dene garabeti savunan, kopyalamayı çalmak gibi lanse eden gerici zihniyete bir orta parmaktır korsanlık.
Düşünsene 200 birimle aylık marketini halledip, banyosuna kadar doğalgazını açtığın evinde faturayı dert etmeden oturduğunu. Alım gücününde korsan kullanımıyla alakası olduğunu düşünüyorum ondan söyledim

Nature Boy

running bitcoin
Konular
197
Beğeni sayısı
2,469
PG Nakit
1,260
Düşünsene 200 birimle aylık marketini halledip, banyosuna kadar doğalgazını açtığın evinde faturayı dert etmeden oturduğunu. Alım gücününde korsan kullanımıyla alakası olduğunu düşünüyorum ondan söyledim
Alım gücü olayı 3. dünya ülkelerindeki bir faktör. Bilinçli bir tercihten ziyade ihtiyaçtan dolayı korsana başvuruyor bu insanlar. Benim bahsettiğim korsanlık; bilgi etiği üzerine okumalar yapılıp, düşünülüp varılan bir nokta.

Paranın alım gücü ise bu durumdan tamamen bağımsız, başka bir merak alanım. Yazdığın şeyin gerçek olduğu bir hayatın olsun istiyorsan Bitcoin çalış kardeşim. Okuman için kaynak yollayabilirim sana.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
Alım gücü olayı 3. dünya ülkelerindeki bir faktör. Bilinçli bir tercihten ziyade ihtiyaçtan dolayı korsana başvuruyor bu insanlar. Benim bahsettiğim korsanlık; bilgi etiği üzerine okumalar yapılıp, düşünülüp varılan bir nokta.

Paranın alım gücü ise bu durumdan tamamen bağımsız, başka bir merak alanım. Yazdığın şeyin gerçek olduğu bir hayatın olsun istiyorsan Bitcoin çalış kardeşim. Okuman için kaynak yollayabilirim sana.
Olur valla. Kullanmazsam bile fazla bilgi göz çıkarmaz

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,518
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena

Üstad Stewart Brand’in 1984 Hacker konferansında söylediği gibi: Bilgi özgür olmak ister. Fikri mülkiyet denen garabeti savunan, kopyalamayı çalmak gibi lanse eden gerici zihniyete bir orta parmaktır korsanlık.
😎👌 Yav her şeyi de bilmeyiver be adam. BİLMEYİVER!

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: