Netflix'te RAW İçin 4K Yayın Özelliği Olmayacak

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,571
Beğeni sayısı
4,821
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Netflix'te RAW, HD şovlar arasında listeleniyormuş, yani şu an için 4K canlı yayın olmayacak RAW şovlarında. Bu husus canlı komedi şovlarında ve Noel'de yayınlanan NFL maçları için de geçerli olmuş. Kaynakta Netflix'in henüz 4K ile canlı yayın yapmaya hazır olmayabileceği ihtimali üzerinde durulmuş.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,571
Beğeni sayısı
4,821
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
4K standart olmalı artık ya. O zaman 4K paketini almak mantıklı değil.
Canlı yayınlarda yapamıyorlarmış sadece, belki tekrarlarında 4K özelliği olur ama şu an için bir açmaz varken ilk aşamada 4K pakete para bayılmayı düşünmüyorum ben de. İlk ay gidişata bakar ona göre karar veririz.

Gloom

mrs foley's baby boy
Konular
2,189
Beğeni sayısı
1,759
PG Nakit
400
1

Baylaz

Gifted Talent
Konular
41
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Netflix’te öyle bir altyapı olsa zaten SD’yi de alırdı. Ama kısa sürede gelecek talepten dolayı bu işe de yoğunlaşırlar.
nasıl? SD de olmayacak mı zaten? Sadece RAW mu?
Amerika tarafına sadece RAW geliyor diye biliyorum yanlış olmasın.
Amerika'da sadece Raw (Nxt Cw'da, SD Usa Netowk'te), dünyanın geri kalanında Raw, Nxt, Sd ve Ppvler Netflixde yayınlanacak diye biliyorum

Nature Boy

running bitcoin
Konular
197
Beğeni sayısı
2,469
PG Nakit
1,260
4k paketleri almak hiçbir zaman mantıklı değildi. Şu videoyu 3.25'ten itibaren biraz izlemenizi tavsiye ederim.

Yusufun fikirlerinin yarısı Fediverse’deki korsan agalardan, diğer yarısı da yabancı youtuberlardan alıntı. Yakın dönemde türkiyede korsanlık yapılıyorsa yine müsebbibi biziz kardeşim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: