- Konular
- 45
- Beğeni sayısı
- 196
- PG Nakit
- 200
Ekşi sözlükte 12 sayfa entry girildiğini görünce şaşırıp hepsini okudum. En son ne zaman bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Evet sunulan iş güreşle aşırı alakasız ama mizah kalitesi olarak Türkiye standartlarının oldukça üstünde. Bir kaç diyaloğu aşağıya atayım. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim.
jimmy: işte hogan.. hollywood'un ringlerden bulduğu önemli aktörlerden biri.
nicky: çook önemli aktör.. hala bir oscar alamamış olmasına dehşetle şaşmaktayım.
jimmy: şimdi o konuda bazı dolaplar dönüyor. bunu sen de biliyorsun. izleyicilemiz de bilir.
nicky: bak dikkat et oscarları alanlara: dustin hoffman, robert de niro, al pacino.. bunların hepsi bodur! nerede bodur allahın belası odur! bak hogan'a dev gibi. yakışıklı, sarı, kompleksi yok.
jimmy: başka kıstaslar da var nicky. bu saydığın aktörlere haksızlık ediyorsun. bodur olabilirler ama onlar yetenekli.
nicky: yo ben katılmıyorum.
jimmy: hogan o kadar yetenekli değil.
nicky: asla katılmıyorum.
jimmy: hogan bir kere kazmanın teki abi yapma.
nicky: asla katılmıyorum! kesinlikle karşıyım. sen onlara aktör diyorsan, hulk hogan'a ne diyeceksin?
jimmy: hogan bir güreşçi.
nicky: hayır hogan öncelikle aktör, sonra güreşçi. çok büyük bir aktör.
jimmy: hadi canım! hep vurdulu kırdılı filmlerde oynuyor.
nicky: hayır efendim. mavi şimşeği seyrettin mi sen? mavi şimşeği? orda bir ağlaması var. gözünden böööyle inci gibi akıyor. hanım mendilleri çıkarıp çıkarıp ağlıyor.
jimmy: dustin hoffman'la hogan'ı aynı kefeye koymana inanamıyorum. kaba saba adam, kalkmış orda hollywood'da. bir de ona oscar verilecek öyle mi?
nicky: lütfen, lütfen! hogan'a daha fazla laf edeceksen, bırakırım ben bu stüdyoyu.
nicky: çook önemli aktör.. hala bir oscar alamamış olmasına dehşetle şaşmaktayım.
jimmy: şimdi o konuda bazı dolaplar dönüyor. bunu sen de biliyorsun. izleyicilemiz de bilir.
nicky: bak dikkat et oscarları alanlara: dustin hoffman, robert de niro, al pacino.. bunların hepsi bodur! nerede bodur allahın belası odur! bak hogan'a dev gibi. yakışıklı, sarı, kompleksi yok.
jimmy: başka kıstaslar da var nicky. bu saydığın aktörlere haksızlık ediyorsun. bodur olabilirler ama onlar yetenekli.
nicky: yo ben katılmıyorum.
jimmy: hogan o kadar yetenekli değil.
nicky: asla katılmıyorum.
jimmy: hogan bir kere kazmanın teki abi yapma.
nicky: asla katılmıyorum! kesinlikle karşıyım. sen onlara aktör diyorsan, hulk hogan'a ne diyeceksin?
jimmy: hogan bir güreşçi.
nicky: hayır hogan öncelikle aktör, sonra güreşçi. çok büyük bir aktör.
jimmy: hadi canım! hep vurdulu kırdılı filmlerde oynuyor.
nicky: hayır efendim. mavi şimşeği seyrettin mi sen? mavi şimşeği? orda bir ağlaması var. gözünden böööyle inci gibi akıyor. hanım mendilleri çıkarıp çıkarıp ağlıyor.
jimmy: dustin hoffman'la hogan'ı aynı kefeye koymana inanamıyorum. kaba saba adam, kalkmış orda hollywood'da. bir de ona oscar verilecek öyle mi?
nicky: lütfen, lütfen! hogan'a daha fazla laf edeceksen, bırakırım ben bu stüdyoyu.
kevin nash ringe çıkmaktadır:
- big sexy metalci takılan bir güreşçi
- evet, saçlara baksana. zaten metallica'nın vokaline benziyor
- benzer tabii; onlar amcaoğlu...
- bak ben bunu bilmiyordum
- big sexy metalci takılan bir güreşçi
- evet, saçlara baksana. zaten metallica'nın vokaline benziyor
- benzer tabii; onlar amcaoğlu...
- bak ben bunu bilmiyordum
sunucu 1: aa hogan geldi
sunucu 2: evet evet geldiği iyi oldu. geçen gün sende vardın hatırlarsın mangal yapıyorduk beraber. lüfer yapmıştık.
sunucu1: tabi ya hulk'ın villasında yapmıştık.
sunucu2: diyorum ki bir tane de bizim evde yapalım. ama bu sefer palamut yapalım.
sunucu 2: evet evet geldiği iyi oldu. geçen gün sende vardın hatırlarsın mangal yapıyorduk beraber. lüfer yapmıştık.
sunucu1: tabi ya hulk'ın villasında yapmıştık.
sunucu2: diyorum ki bir tane de bizim evde yapalım. ama bu sefer palamut yapalım.
jimmy: ya nicky ben bir şeyi anlamıyorum. nasıl oluyor da tam arkadaşı en kötü durumdayken gelip olayı kurtardı?
nicky: şimdi jimmy, bu gürşciler ringde müsabaka olurken hep birlikte arka tarafta monitörden müsabakayı seyrediyorlar, acılı adana filan yiyorlar. bir durum olduğunda da hemen adana'yı bırakıp olaya müdahale ediyorlar.
jimmy: vay...
nicky: şimdi jimmy, bu gürşciler ringde müsabaka olurken hep birlikte arka tarafta monitörden müsabakayı seyrediyorlar, acılı adana filan yiyorlar. bir durum olduğunda da hemen adana'yı bırakıp olaya müdahale ediyorlar.
jimmy: vay...
- napiyo hogan opuyo mu isiriyo mu kulagi?
- isiriyo
- isiriyo mu?
- isiriyo isiriyo
- ........belki de kulak memesini emiyordur..
- .....haa...dogru... zevkten mayissin, o sert erkek tavirlari gitsin diye diymi... olabilir..
- biliyosun sid silikon yaptirmis kulak memesine..
- ?!?!'+^%+#$^... bilmiyorum?? sen nerden biliyosun??!?
-.... gosterdi gecen gun bana.
- ........ ya simdi konusturma ben.. 40 yasina geldin daha bir cocugun bile yok... gidip elin adamlarinin kulak memesini elliyosun dostum.. ahaha..
- ...................... ya kendi gosterdi napiyim!
- isiriyo
- isiriyo mu?
- isiriyo isiriyo
- ........belki de kulak memesini emiyordur..
- .....haa...dogru... zevkten mayissin, o sert erkek tavirlari gitsin diye diymi... olabilir..
- biliyosun sid silikon yaptirmis kulak memesine..
- ?!?!'+^%+#$^... bilmiyorum?? sen nerden biliyosun??!?
-.... gosterdi gecen gun bana.
- ........ ya simdi konusturma ben.. 40 yasina geldin daha bir cocugun bile yok... gidip elin adamlarinin kulak memesini elliyosun dostum.. ahaha..
- ...................... ya kendi gosterdi napiyim!
- ...ve evet, sid rakibini sidiyor görüyorsunuz.
- disco inferno çok sinirlendi...evet, çok sinirlendi. 'kimse beni sidemez' diyor.
- sid eskiden dondurma satarmış. türkiye diye bir ülke var, geçen yıl tatile gitmiştim. maraş diye bir şehir var orada, sid maraş dondurması satıyormuş penisilvanyada.
- evet ben de duydum, sidin dondurmasından yalamak için sıraya girermiş insanlar...
- ve sid, disco infernoya dondurma yalatıyor.. görüyor musun sen de?
- disco inferno çok sinirlendi...evet, çok sinirlendi. 'kimse beni sidemez' diyor.
- sid eskiden dondurma satarmış. türkiye diye bir ülke var, geçen yıl tatile gitmiştim. maraş diye bir şehir var orada, sid maraş dondurması satıyormuş penisilvanyada.
- evet ben de duydum, sidin dondurmasından yalamak için sıraya girermiş insanlar...
- ve sid, disco infernoya dondurma yalatıyor.. görüyor musun sen de?
jimmy: cüzdanımı bunlardan biri çalmış olmalı diyor.
nicky: maskeli güreşçiler bu suçlamayı kabul etmedi.
jimmy: biz çalmadık diyorlar değil mi nicky?
nicky: evet maskeli güreşçiler biz çalmış olsak, insan içine çıkacak yüzümüz olmaz dediler.
nicky: maskeli güreşçiler bu suçlamayı kabul etmedi.
jimmy: biz çalmadık diyorlar değil mi nicky?
nicky: evet maskeli güreşçiler biz çalmış olsak, insan içine çıkacak yüzümüz olmaz dediler.
- sayın seyirciler, macho man in kafasında bir kukuleta var
+ evet, çok orjinal bir aksesuar.
- bunun değişik versiyonları da var mı acaba? memeleta, popoleta veya pipileta gibi ?
+ evet, çok orjinal bir aksesuar.
- bunun değişik versiyonları da var mı acaba? memeleta, popoleta veya pipileta gibi ?