Kofi Kingston: Hayır, hayır, hayır. Kes şu müziği. Kesin şunu. Kapatın. Houston, lütfen, sadece bizi dinle.
Xavier Woods: Yaptığımız her şeyi biliyorsun, biz sana ne yaptık?
Kofi Kingston: Houston, kısıtlı bir zamanımız olduğunu anla ve eğer konuşmamıza izin vermezsen.
Xavier Woods: Sakıncası yoksa.
Kofi Kingston: Konuşmamıza izin vermezseniz.
Xavier Woods: Jey Uso'yu sever misiniz? Jey, biliyorsun, çok eskiden beri tanışıyoruz. Jey'le bile konuşamıyor muyum? Bizim için onlarla konuşabilir misin lütfen?
Jey Uso: Hey, Houston, sessiz ol ve şu mankafanın ne söyleyeceğini görelim. EVET!
Xavier Woods: Çok eskiden beri tanışıyoruz. Lütfen konuşur musun? Onlara ne kadar geriye gittiğimizi söyle.
Jey Uso: Biliyor musun, Uce, geçmişe gidiyoruz. Woods, Kofi, hepinize tek bir şey söyleyeceğim. New Day berbat.
Woods, ringden çıkarken Jey'nin arkasını kollaması gerektiğini söylüyor. Jey, New Day Sucks tezahüratını başlatıyor.
Jey Uso: H-Town, bunun için bile burada değilim. Ele almamız gereken başka sorunlarımız var. Solo ve The New Bloodline var. OTC bunu halledecek. Hala benimle ve kardeşlerimle uğraşan Drew McIntyre var ve bunu da halledeceğim. Aslına bakarsan Drew, buraya gel de sana şu YEET Down'ı vereyim.
Hey, Jey, buraya bak. Hey, bizim için endişelenme. Görüyorsun, geçen Pazartesi gecesi izimizi bıraktık. Ve bu, işte, bir sonun başlangıcı. Adamınız Sami Zayn biraz fazla yaklaştı ve bakın geçen Cuma ne oldu, onu da yere serdik. Roman'ın dikkatini çekmek için yapmam gerekeni yaptım. Ve sonra sen ve Jimmy, size yaptığı onca şeyden sonra gerçek Bloodline'ın, yani bizim tarafımızı tutmanız gerekirken Roman'a geri dönerek çok büyük bir hata yaptınız. Bu Ula Fala, tam burada boynumda, kesinlikle hiçbir yere gitmiyor. Ve sonsuza dek boynumda kalacak. Önümüzdeki Pazartesi günü Kabile Savaş Maçı'nda Roman'ı yok edeceğim ve Kabile Şefiniz olarak kalacağım. Ve sen ve diğer herkes beni tanıyacak.
Jey Uso: Buna inanmıyorum, Solo.
Drew McIntyre Jey'e arkadan saldırıyor. McIntyre yer ve yumruk saldırısına geçiyor. McIntyre Jey'i hırpalamaya başladı. McIntyre Claymore için hamle yapıyor ama Jey SuperKick ile karşılık veriyor. Jey, McIntyre'a saldırıyor. McIntyre Jey'e kafa atıyor. Hakemler ve görevliler McIntyre'ın Claymore'u yapmasını engelledi. McIntyre görevlilerden kurtulur. McIntyre bu bölümü kapatmak için Jey'e The Claymore ile vurur.
Chad Gable def. Otis
Creed Kardeşler Akira Tozawa'ya saldırıyor. Otis, Creed'leri zaman tutucunun alanına fırlatıyor. Maxxine Dupri, Ivy Nile'ı Lou Thez Press ile yere düşürüyor. Dupri, Nile'a sataşıyor. Gable, Otis'in sol dizine tekme atıyor. Gable bilek kilidini uyguluyor. Otis bırakmayı reddediyor. Otis, Gable'ı ringin dışına atıyor. Otis, Julius'u ringe fırlatıyor. Otis, Brutus'ün yüzüne tokat atıyor. Otis, Brutus'u ringin içine fırlatıyor. Otis'ten Double Body Avalanche. Otis, The Creeds'e Baş Üstü Göbekten Göbeğe Supleks yapıyor. Otis kalabalığa oynuyor. Otis, Gable'a bodyslam yapıyor. Otis Ayak Bileği Kilidi'ni uyguluyor. Gable, Otis'in yüzüne defalarca tekme ve tokat atıyor. Gable orta halata ayak parmağıyla vuruyor. Gable, Deadlift Alman Supleksi yapıyor. Gable, Flying Double Axe Handle için hamle yapıyor ama Otis, Discus Back Elbow ile karşılık veriyor. Ivy araya girmeye devam ediyor. Gable, Otis'in Ayak Bileği Kilidi'ne boyun eğmesini sağlıyor.
Liv Morgan Kıyamet Günü Kulüp Evinin içinde hiçbir yerde bulunamaz. Finn Balor alaycı bir şekilde Liv'in her şeyi çözmüş olduğunu, çünkü tıpkı kendisinin The War Raiders ve Damian Priest ile başa çıkmak için planları olduğu gibi Liv'in de her zaman bir planı olduğunu söylüyor. Bu harika. Başka ne havalı biliyor musunuz? Mahşer Günü Finn Balor'ı dinlediğinde kazanıyor. Finn, Raquel Rodriguez'den bu mesajı Liv Morgan'a iletmesini istiyor. Gelecek haftaki Kadınlar Dünya Şampiyonluk Maçında ona gerçekten iyi şanslar diliyor.
Pete Dunne girişi sırasında R-Truth'a acımasızca saldırdı. Önceden planlanan maçları iptal edilmek zorunda kaldı.
2024'ün Mami'nin yılı olması gerekiyordu. Bir yıllık saltanattan sonra WrestleMania'ya girdim ve Kadınlar Dünya Şampiyonu olarak çıktım. Ama gözlerimi toptan ayırdım ve o zamandan beri bunun bedelini ödüyorum. Yeni yıla yaklaşırken, bir şey benim için çok açık hale geldi. Bunca ihanetten sonra, bunca arkadan bıçaklamadan sonra, bunca oyundan sonra Liv Morgan, bu iş bitmeli.
2024 Liv Morgan İntikam Turu yılıydı. Bana yaptığın her şeyi, Rhea, ben de sana yaptım, sadece daha iyisini. Sen benim kolumu aldın, ben de seninkini. Sonra da Kadınlar Dünya Şampiyonluğunu, Kıyamet Günü'ndeki yerini ve erkeğini, Kirli Dom'umu aldım. Çok eğleniyordum ama bunun bitmesi gerektiğini söylemek beni üzüyor.
Rhea Ripley: Aslında bir parçam sana teşekkür etmeli Liv, çünkü beni aşağı çeken tüm ölü ağırlıklardan kurtardın. Şimdi bu iyiliğinin karşılığını verme ve seni Kadınlar Dünya Şampiyonluğundan, benim şampiyonluğumdan, asla gerçekten kaybetmediğim tek şeyden kurtarma zamanı.
Liv Morgan: Rhea, ben her zaman senden bir adım önde oldum. Ne zaman beni köşeye sıkıştırdığını düşünsen, zirveye çıkan Mami değil, ben oldum. Ve bu sefer de farklı olmayacak.
Rhea Ripley: Ama bu sefer Liv, hiçbir hamlen kalmadı. Kıyamet Günü seni kurtaramaz. Raquel seni kurtaramaz. Zavallı Kirli Dom'un bile seni gelecek Pazartesi yiyeceğin dayaktan kurtaramaz.
Liv Morgan: Raw'ın Netflix'teki İlk Gösterimi.
Rhea Ripley & Liv Morgan: Bu bitmeli.
Dakota Kai def. Zoey Stark
Stark, Kai'yi yüz üstü üst gerdirme yastığına doğru iter. Kai havada Stark'a süper tekme atıyor. Kai GTK ile zafere ulaşıyor.
USA Network'te Monday Night Raw'un geçen 31 yılını onurlandıran harika bir video paketimiz var.
Damian Priest & War Raiders def. The Judgment Day
Priest, South Of Heaven Chokeslam ile galibiyeti alır. Maçtan sonra Balor Priest'a arkadan saldırıyor. Balor, Priest'ın sol dizine çalışıyor. Balor, Coupe De Grace için hazırlanıyor. War Raiders kurtarmak için ringe geri döner.
Rey Mysterio sahne arkasında Otis'e büyük bir cesaret veriyor. New Day, Rey Mysterio'nun soyunma odası lideri olmasıyla dalga geçer. Rey, New Day'e geri çekilmesini ve saçmalıklarını başka bir yere taşımasını söyler. Kofi, Rey'in ekibinin onlara saldırıp saldırmayacağını sorar. Rey, lider olmak söz konusu olduğunda bazen öne çıkmanız ve kontrol edilmesi gereken egoları susturmanız gerektiğini söyler. Rey, New Day'i bir maça davet ediyor. Rey, Rey Mysterio Cosplayer'larından birini mi seçecek? New Day meydan okumayı kabul ediyor.
Ludwig Kaiser: Bayanlar ve baylar, Ludwig Kaiser için tüm minnettarlığınızı talep ediyorum. Aynen öyle. Ben biliyorum, siz köylülerin her biri biliyor, WWE Evrenindeki herkes biliyor ki Ludwig Kaiser WWE'deki besin zincirinin mutlak tepesine ait. Çünkü Ludwig Kaiser A Plus Everything'dir. Ludwig Kaiser Avrupa Zarafetidir. Ve Ludwig Kaiser, Bron Breakker'ın hemen şimdi Kıtalararası Şampiyonluğunu getirerek koridorda yürümesini talep ediyor.
Kaiser, Sheamus ile büyük bir kavgaya tutuştu. Kaiser, Sheamus'un gözlerini tırmıklıyor. Sheamus, Kaiser'i Pump Knee Strike ile yere düşürüyor. Sheamus bu bölümü kapatmak için Brogue Tekmesi atıyor.
Lyra Valkyria def. IYO Sky
Sky, Orihara MoonSault'u dışarı atıyor. Sky, Valkyria'yı ringe geri yuvarlıyor. Sky, Bullet Train Attack'ı vuruyor. Sky, Over The MoonSault için hamle yapıyor ama Valkyria eğilerek kurtuluyor. Standing Switch Exchange. Sky, O'Connor Roll ile iki sayı alıyor. Valkyria, zaferi almak için Avrupa Debriyajı ile bağlanıyor.
Seth Rollins: Houston! Pazartesi Gecesi Rollins'e hoş geldiniz. Ben sunucunuzum. Ben bir vizyonerim. Ben bir devrimciyim. Ben Seth Freakin' Rollins. Bu gece, tam burada, 2024'te Monday Night Raw'un son bölümü, USA Network'teki Monday Night Raw'un son bölümü, ne dersiniz, bir patlama ile gidiyoruz. Bu geceden bir hafta sonra, bizim yerimizdeki en büyük dövüş. On yıldır hazırlanıyor. The Voice Of The Voiceless, The Visionary'e karşı. İkinci Şehir Azizi, Pazartesi Gecesi Mesihi'ne karşı. Kendini dünyanın en iyisi ilan eden, dünyanın gerçek en iyisine karşı. CM Punk, Seth Freakin' Rollins ile teke tek. Ama anlaşma şu, gelecek haftadan sonra beni nerede bulacağınızı biliyorsunuz. Pazartesi gecesi burada olacağım. Ondan sonraki pazartesi, ondan sonraki pazartesi, ondan sonraki pazartesi burada olacağım. Bu ringde dövüşüyor olacağım, çünkü benim işim bu. Ama işler CM Punk'ın istediği gibi gitmezse, onun için aynı şeyi söyleyemezsiniz. O ne yapacak? Bunun için ağlayacak mı? Sızlanıp duracak. Belki bir 10 yıl daha ara verir. Topunu alıp evine gider.
CM Punk: Topunu aldı ve evine gitti. Hayatım boyunca duyduğum en endüstri bitkisi klişe yalaka cümlesi. Bunu hangi erdem timsalinden aldın? Bunu ilk kim söyledi? Hayır cevabını alınca insanları çocuklara karşı kışkırtmak mı istedi, yoksa “yanılıyorsun” cevabını alınca mı? Stone Cold Steve Austin topunu alıp evine mi gitti? Biliyor musun, uzun zamandır bu parklarda Adam'ı görmedim, o da topunu alıp evine mi gitti yoksa sadece ben miyim Seth? Bu insanlara onlara sırtımı döndüğümü mü söylemek istiyorsun? Houston'daki 15.000 kişiye onları terk ettiğimi söylemek istiyorsun ama gerçekte seni terk ettiğim için ağlamak istiyorsun. Ben hasta ve yorgundum ve burayı terk ettim, sen kaldın ve bunu yedin. İkimiz de seçimlerimizi yaptık. İkimiz de kararlarımızı verdik. Pişman değilim. Hiç pişman değilim. Son on yıl hakkında konuşmak istemiyorum, son on ay hakkında konuşalım, Seth. Boynun nasıl? Dizin nasıl? İç organların nasıl, çünkü “Koca” Bronson Reed'in sana altı Tsunami vuruşunu izledim. Ondan intikam alamadığın ve War Games'te bileğini kırdığımı gördüğün için gururun nasıl? Kendini dünyanın en iyisi mi ilan ediyorsun? Evet, çünkü kendime inanıyorum. Kendini şehit mi ilan ettin? Çok haklısın. Geri döndüm. Arkadaş edinmek istemedim. Açıkça söyledim, para kazanmak için buradayım. Ve gelecek hafta, oh, bebeğim, seni o çok istediğin kurban yaparak bir gemi dolusu para kazanacağım, küçük kardeşim.
Seth Rollins: Kes şu saçmalığı dostum. Kes şu küçük kardeş saçmalığını. Artık işe yaramıyor. Sen ve diğer ayrılanlar arasındaki fark ne biliyor musun? Onlar gerçekten gittiler, tamam mı? Karım çocuk büyütmek için ara verdi. Bunun nasıl bir şey olduğunu bilmediğini biliyorum. Stone Cold, bunun yaptığı en büyük hata olduğunu söyledi, değişimi anladı, tamam mı? Sen gittin, buranın CM Punk tezahüratlarının yankılarıyla ölmesini istedin. Arkadaşının podcast'ine çıktın ve burayı yıkmaya çalıştın. Bu işe yaramayınca, burayı öldürmek için elinden gelen her şeyi yaptın ama yine de başaramadın. Sonra da yarışmaya katılmak için büyük bir miktar para aldın, bu senin için nasıl sonuçlandı? Bana şehit mi demek istiyorsun? Hayır dostum, yaptığım hiçbir şey için kendimi kötü hissetmedim. Hiç utanmadım. Savaştım ve kaldım, çünkü devrimler böyle yapılır, tamam mı? Böyle yapılır. Siperlerde yapılır, ailelerini terk eden korkaklar tarafından değil. Siperlerde kalırsınız, savaşırsınız, savaşı böyle kazanırız. Savaşı kazandık ve siz buraya geri dönüp bizimle birlikte bayrak sallamak mı istiyorsunuz? Olmaz öyle şey. Artık bana ağabeylik yapamazsın, çünkü lanet olası ağabey benim. Bu yüzden bir on yıl daha izin alacaksın ve bu senin vereceğin bir karar değil, benim senin için vereceğim bir karar olacak.
CM Punk: Öncüleri sırtlarındaki oklardan tanıyacaksınız. Duvardan geçen ilk kişi bendim ve bu yüzden kanlar içinde kaldım. Ben olmasaydım burada olamazdınız. Çalıştığım yeri seviyordum, sadece başındaki adamdan nefret ediyordum, o da seni seviyordu. Ve arkamı kollaman gereken durumlarda, tek yaptığın arkama ok atmak oldu. Sonra ayrıldım ve bir de baktım ki gerçek yüzünü gösterip Roman Reigns'i sırtından bıçaklamış. Şimdi de aptal gibi giyinmiş, kendi yarattığı bir durumda mağduru oynamaya çalışıyor. Bu oklar zayıf insanları öldürür. Büyükler, her şeye rağmen, ilerlemenin bir yolunu bulur. Ben de ayrılmak zorunda olduğum için ayrıldım ve o oklar artık bana ulaşamayacak kadar uzaklaştım. Birkaç yıl sonra onları çıkarabilmeye başladım ve birkaç yıl sonra hepsini çıkardım. Ve geri döndüm, çünkü 7 yıl boyunca, çoğunlukla senin televizyon saatinde, benim adımı zikrettiler. Ölmüş olmalıydım, Seth, ama ölmedim. Ve oh, ok atanlar kızgın değil mi? Gelecek hafta, beni öldürmesi gereken aynı okları bugüne kadar taşıdım ve Los Angeles'a, Netflix'e, canlı ve canlı renklere bir yumruk dolusu okla yürüyeceğim ve onları kurumsal boğazınıza sokacağım.
Seth Rollins: Biliyor musun, bunu yüzüne karşı hiç söylemedim. Belki bir zamanlar öncüydün. Şimdi ise kansere dönüştün. O soyunma odası için bir kansersin. Beynimde bir kansersin. Bu iş için bir kansersin. Ve kanser kendi kendini tedavi etmez, onu yenmenin tek yolu onu kesip atmaktır. Bu yüzden, bir hafta içinde, sen oklarla dolu yumruğunu getireceksin, ben de ateş, nefret ve öfkeyle dolu gözlerimi getireceğim ve seni yakıp kül edeceğim.