RPG Slammy Vlog : Sizde Var Da Bende Yok Mu?

RDT

B-K-B WHO?
Konular
51
Beğeni sayısı
247
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
10319

Ekranda Major Vlog yazısını görüyoruz. Matt Cardona bir anda kameraya dalıyor.

stream

Matt Cardona: Ne törendi ama. Del Rio yılın süperstarı oldu da eline ne geçti çocuklar? Ana kemerinden oldu. Wyatt ödüllere kondu da ne oldu? Bakın... Aynısından bende de var tam bir antik eser. Sizin kazandıklarınız yeni yapılmış gıcır gıcır şeylerken benimkinin yoğun pasını görebiliyorsunuz işte gerçek bir slammy ödülü çocuklar. Hala o gün ödülü aldıktan sonra içtiğim Long Island kokteylinin kokusu üzerinde. Ayrıca bundan sadece bir tane de yok. Henüz önüm açılmamışken üç tane kazanmıştım bundan. Bunların üstüne yıllarca seyirciler benim adımı haykırırken sadece elime teselli ödülleri verdiler. En yeteneksiz güreşçiler ve ana kemer kazanabilirken ben bu teselli kemerleri için bir tarafımı yırttım. En sonunda ben kovulurken yine benden kötüler ekranlarda boy gösteriyordu. Ama ben pes etmedim. Ve bu slammylerden daha değerli şeyler kazandım.

Fp228l7XwAELiEK

Matt Cardona: İşte! İşte yılın bağımsız güreşçisi ödülü. Tarihin en iyi indy güreşçisi olduğumu kanıtlayan ödül! Bunları neden kazandığımı göreceksiniz çocuklar. Bağımsız promosyonları ele geçiren Matt Cardona'yı yavaş yavaş PGW'yu da ele geçirirken göreceksiniz. Bu arada... Tebrikler Bryan. O gece gerçek ödülü sen kazandın. Ben ilk tekil kemerimi kazanırken de şampiyondun şimdi de şampiyonsun. Tebrikler Bryan. Hedefim önce çanta sonra ise ana kemer. WOO WOO WOO! YOU KNOW IT!​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: