Royal Rumble Travmalarınız

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,545
Beğeni sayısı
4,811
PG Nakit
4,185
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2017 Rumble’da #27 işine gereksiz bi hype yapılmıştı türlü türlü isim konuşulmuş ve Enzo Amore gelmişti. Aynı Rumble’da #30 Reigns işi de vardı ama hiçbir zaman Reigns haterı olmadığım için o işe sövmekten ziyade kahkaha patlatmıştım.

Ha bir de 2018’de Nakamura’nın kazanması diyebilirim.

Konular
104
Beğeni sayısı
1,842
PG Nakit
1,220
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
2015'de ne vardı la Roman zaten bankoydu, çok güzel triple threat maçı vardı. Travma neydi? 🤔
Rumble şovlarında Rumble dışı pek umurumda değil benim için açıkçası. Rumble maçında da Reigns'in kazanacağının bu kadar belli olması, maçta neredeyse doğru düzgün hiçbir geri dönüş falan olmaması ayrıca son 4'ün Reigns, Kane, Big Show, Rusev olması gibi sebepler maalesef çok kötü bir Rumble yapıyor.

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
597
PG Nakit
485
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
ba83a864d9a61dbb-600x338.jpg

13 yaşındaydım içten içe Batista'nın kazanacağını bilmeme rağmen o gece Punk'ın kazanacağına inanmak istiyordum. Koyu bir CM Punk fanı ve Brock Lesnar haterı(O dönemler veledlikten öyleydik şimdi fanboyu olduk) olarak Punk vs Lesnar hayalimiz vardı. Bir rövanş bir intikam. O gece o kadar hypelanıp 2 tane ketçaplı ruffles + metro çikolata + 2,5 litre coca cola almıştım. Tabağı açtım paketin yarısı boş olan iki adet ketçaplı ruffles'ı döktüm koca tabağa. Sonra kocaman bardağa kolamı koydum izlemeye başladım. İzledikçe izliyoruz tabi o zamanlar pek konuşkan biri değildim içi dışı PW olan asosyal ve hayatsız bir çocuktum. O şovda da Randy Orton AA, John Cena RKO falan atmış Foxçu ama Foxtan sonra bırakan tayfaya da anlatacak gösterecek malzeme çıkmış. Sonra geldik Main Evente hadi Bismillah Punk 1.sıradan girişini yaptı maça başladı. Çokta iyi gidiyordu. Son 4e kaldı ha gayret diyoruz. Gecenin sonuna doğru 27den mi ne Batista geldi tabi bütün hypeımız ölmüş öldürenler sağolsunlar.. Roman, Batista kim olduğunu hatırlamıyorum biri daha(birazdan bakıcam xd) sonra CM Punk. Son 4e kaldı bunlar biz full + full Punka focus o sırada Kane bildiğiniz gibi çekti Punk'ı hoop masaya Chokeslam. Mide gg olduğu için cipsi bitirememişim kolayı bile içemiyorum ellerim yağlı yağlı klavyeye geçtim. WWE Time'da ana avrat düz girmiştim Kane'e. Sonra yorum altı baya bir linç yemiştik xd. O gün Roman'ı baya bir sevmiştim 5 6 ay sonra onun da haterı olmuştum. Punk'ın gidişi falan komple paket halinde böyle bir travma işte..

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: