(Worlds End Spoiler) Yaşanan Önemli Olaylar

Konular
1,956
Beğeni sayısı
961
PG Nakit
685
Favori Güreşçi
CM Punk
1

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
10
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
AEW'da bu zamana kadar heel MJF'in ilk dönemi ve Collision Punk dışında iyi kullanıldığını düşündüğüm herhangi bir isim olmadı maalesef.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Belt Collector Omega, Christina ile feudu boyunca mükemmel işlenen Edge gibi isimleri tamamen izlemiş biri bu yorumu yapamaz, daha Christian Cage, Hangman Page, Swerve, Bryan, Joe genel olarak Mox gibi isimleri saymadım bile.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
961
PG Nakit
685
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Belt Collector Omega, Christina ile feudu boyunca mükemmel işlenen Edge gibi isimleri tamamen izlemiş biri bu yorumu yapamaz, daha Christian Cage, Hangman Page, Swerve, Bryan, Joe genel olarak Mox gibi isimleri saymadım bile.
Dolu dolu hepsini takip etmesem de çoğunu dış bir gözle baktım. Benim seyir zevkime hitap etmiyor dediğin gibi, ondan olmalı.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
10
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Değil Edge ve Omega bizzat Mehdi inse şu şirket beni sarmayacak. Pandemi dönemini mükemmel geçirip en iyi olmaları gereken zamanda bu şekilde çuvallamaları akıl alır gibi değil.
Yahu şu yorumlar bana bir acayip geliyor, bu adamlar büyük işlerini WWE gibi çuvallamıyor diye mi sizi sarmıyor orasını anlayamıyorum ben, AEW fazlasıyla sorunu olan bir şirket bu doğru ama konu büyük işler ve büyük isimleri kullanmak olunca daha ne yapmaları gerekiyor acaba, daha önce sarıp şuan sarmamasını çözemiyorum.

Konular
19
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Yahu şu yorumlar bana bir acayip geliyor, bu adamlar büyük işlerini WWE gibi çuvallamıyor diye mi sizi sarmıyor orasını anlayamıyorum ben, AEW fazlasıyla sorunu olan bir şirket bu doğru ama konu büyük işler ve büyük isimleri kullanmak olunca daha ne yapmaları gerekiyor acaba, daha önce sarıp şuan sarmamasını çözemiyorum.
Bence şirkette çok fazla olay olduğu için insanların kafası karışıyor. Neye odaklanacaklarını şaşırıyorlar. Bu yüzden brand ayrımı şart. Mesela Continental Classic’i hiç sevmememe rağmen şovdaki maçları acayip sardı. Geri dönüşler konusunda da bir sıkıntı göremedim. Şovdaki tek beğenmediğim karar Jay White’ın kemeri almamasıydı. Onun dışında ideal bir şovdu. Aman aman harika değildi ama izlenir yani. Sövmeye de gerek yok.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: