- İstatistikte sabit
Cumartesi Gecesi Ana Etkinlik'te yaşananların ardından Kevin Owens şampiyon olduğunu iddia ediyor. Açık konuşayım, değil, Cody Rhodes tarafından mağlup edildi. Yine de Kevin, başkaları için çok şey ifade eden Kanatlı Kartal Şampiyonluk Kemerine sahip, bu benim için de çok şey ifade ediyor. WWE'nin mirasını ve geleneğini temsil ediyor; tarihi ve büyüklüğü temsil ediyor. Tartışmasız WWE Şampiyonumuza duyulan güvenin bir göstergesi olarak Cody Rhodes'a takdim edildi. Kevin'ın o şampiyonluk kemeri üzerinde hiçbir hakkı ya da iddiası yok. Dolayısıyla, ültimatom şu şekildedir: Kevin, Kanatlı Kartal Şampiyonluk Kemerini bırakmak ya da WWE'deki geleceğini doğrudan etkileyecek acil ve ciddi sonuçlarla yüzleşmek için gecenin sonuna kadar vaktin var. Bu bir pazarlık değil; doğru olanı yapmak için sadece tek bir fırsatın var.
Bianca, bundan ne zaman vazgeçeceksin? Sana kaç kere söylemem gerekiyor, Jade'e ben dokunmadım. Hiçbirimiz dokunmadık. Yani, Tiffy geçen hafta şampiyon olmamıza bile yardım edemedi, gerçekten bir saldırı düzenleyebileceğini mi düşünüyorsun? Yani, burada arkadaşın hakkında sızlanıyorsun, ama benim bakış açıma göre, onsuz gayet iyi gidiyorsun. Yani, Jade unutulup gitti ve sen hâlâ bir şampiyonsun. Ve onun yerine geçmek için hiç zaman harcamadın. Ne düşünüyorum biliyor musun? Bence üzerindeki şüphelerden kaçmaya çalışıyorsun. Jade geliyor ve spot ışıklarını onunla paylaşmaya dayanamıyorsun. Yani, o daha büyük, o daha güçlü, o senden daha iyi. Ve sen kendini kaybettin. Ve ne oldu biliyor musun? Anlıyorum, ben de aynı şeyi yapardım. Ama biliyor musun Bianca, parmakla göstermeyi bırakalım ve bunu kabul edelim. Bianca, neden itiraf etmiyorsun yoksa ben sana itiraf ettireceğim.
Bianca Belair, Naomi & Bayley def. Nia Jax, Tiffany Stratton, Candice LeRae
Stratton, Money In The Bank çantasını nakde çevirmeyi düşünüyor. LeRae araya giriyor. Stratton, LeRae'ye suratından çekilmesini söylüyor. Jax, LeRae'yi etiketler. Bayley ve BelAir, Stratton'ı önlükten çeker. Naomi Full Nelson Bombasıyla zafere ulaşır.
Sami Zayn'i Nick Aldis'le konuşurken görüyoruz. Aldis'i zor duruma sokmak için burada değil. The Bloodline'ın Monday Night Raw'da ona ve Jey Uso'ya yaptıklarından sonra SmackDown'a gelmesi adil. İntikam için burada. Carmelo Hayes konuşmaya katılıyor. Melo, Aldis'e geçen hafta Braun Strowman'ı yendiği Noel kartını uzatıyor. Zayn, Melo'ya sırasını beklemesini söylüyor. Melo da Zayn'e aynı Noel kartını verir. Zayn Noel kartını Melo'nun yüzüne fırlatır. Melo bunu görmezden gelir. Melo, Zayn'e işine karışmamasını ve şovundan uzak durmasını söyler. Zayn, Melo'ya teke tek maç için meydan okur. Aldis bu maçı resmileştirmeye devam eder.
Braun Strowman def. Austin Theory
Theory, A-Town Down için hamle yapar ama Strowman tekrar ayağa kalkar. Strowman zaferi almak için Koşan Powerslam ile bağlanıyor.
Nick Aldis, DIY'e üç hafta önce The Street Profits'e saldırmakla bir ilgileri olup olmadığını soruyor. Bu konuda çok kötü hissediyorlar. Aldis saldırıyı izleyen iki görgü tanığı olduğunu söyler. Oldukça ölümcül. Aldis, eğer işsiz olsalardı müzikalleri için harcayacak parası olacağını söyler. Pretty Deadly saldırı için Los Garza'yı suçluyor. Profits, Los Garza ile iskele altı kavgasına girmeye devam eder. Aldis kavgayı durdurur ve her iki takımı da ringe çağırır.
Nick, ne dediğini duydum, hepsini duydum. “Ben gerçek WWE Şampiyonu değilim ama buna sahibim, bunu hak ediyorum” dediğini duydum. Ben gerçek, haklı WWE Şampiyonuyum, tamam mı? Ültimatomu da duydum. Bunu geri vermemi istiyorsun. Bunu geri vermem gerektiğini söylüyorsun. Ve eminim bunu hemen kabul etmemi çok istersiniz. Evet lordum, hemen geri vereceğim lordum. Ama biliyor musun Nick? Bence seninle küçük bir tartışma yapmamız gerekiyor. Yani, bu arenaya kendi şartlarımla geleceğim. Yani, sadece sen ve ben, ringde yalnız olacağız, başka kimse olmayacak. Güvenlik görevlisi yok. Ofis arkadaşları yok. Sadece sen ve ben, sonra konuşabiliriz.
Piper Niven: Bayanlar ve baylar, lütfen en güzel, en uzun, en ışıltılı, en güzel, en popüler, ilk ve en uzun süre hüküm süren Kadınlar Birleşik Devletler Şampiyonu, benim en iyi arkadaşım, senin değil, Chelsea Green'e sıcak bir hoş geldin demek için bana katılın.
Chelsea Green: Teşekkür ederim, teşekkür ederim. Bu zamanı WWE Evreni'nin güzel insanlarına hitap etmek için kullanmak istedim. Başardık. Blue Brand'i resmen Green House'a dönüştürdük. Fergie bir keresinde tam da bu anı, dünyanın en göz alıcı, en zengin, en bronz, en ışıltılı, en uzun, en genç, en yaşlı, en uzun süre hüküm süren, ilk kez WWE Kadınlar Birleşik Devletler Şampiyonu'na gözlerini dikeceği anı tanımlamak için GLAMOROUS harflerini kullanmıştı. Tüm bu süreç boyunca yanımda olan ve o olmasaydı asla burada olamayacağım kadını takdir etmenin gerekli olduğunu hissediyorum ve o kadın da benim. Bu saltanata gurur ve seksilik getirmek benim için onurdur, çünkü dürüst olalım, ben olmasaydım, arkadaki koyun trollerinden birine takılıp kalırdınız, hav. Şimdi, çöp seven rakibim Michin'e, senin için sadece iki kelimem var, iyi ki kurtuldun. Senin de benim gibi bir şampiyon olabileceğini söylerdim ama ben Kanadalıyım ve Kanadalılar yalan söylemez. Tamam, tamam, peki, söyleyeceğim şey, Michin, dürüst olmak gerekirse turnuvada bu kadar ileri gitmene bile şok oldum. Son olarak millet, kendinize Chelsea Green'in sizin için ne yapabileceğini değil, sizin Chelsea Green için ne yapabileceğinizi sormanızı istiyorum. Şimdi tam zamanı millet. 2025 Kırmızı, Beyaz ve Yeşil'in yılı.
Michin: Chelsea, unuttuysan söyleyeyim, Saturday Night's Main Event'te aptal arkadaşın Piper olmasaydı şampiyon ben olacaktım. Aslında, biliyor musun, senin kitabından bir sayfa alacağım ve seni küçük arkadaşımla tanıştıracağım, sana hak ettiğin kıç tekmelemesini vermek için.
Michin, Piper Niven'ı kendo sopasıyla defalarca kırbaçlıyor. Chelsea Green merhamet için yalvarıyor. Piper bu bölümü kapatmak için Green'i ringin dışına çekiyor.
The Street Profits def. Los Garza
Dawkins The Pounce'u yapıyor. Ford'dan Step Up Enzuigiri. Ford, Dawkins'i etiketliyor. Lopez, Garza'yı ringin dışına çekiyor. B-Fab, Lopez'i Pompalı Tekme ile çiviliyor. Ford SomerSault Plancha'yı indiriyor. Ford, Garza'yı ringe geri yuvarlıyor. Dawkins, Ford'u etiketliyor. Profits, Garza'yı Kıyamet Günü BlockBuster'ı ile yere sererek zaferi alıyor.
Pretty Deadly, DIY ile bir anlaşma yapmak istiyor.
The Street Profits sahne arkasında The Motor City Machine Guns ile karşılaşır. Chris Sabin onların tag team unvan maçı için geldiklerini, bu yüzden The Profits'in sıranın arkasına geçmesi gerektiğini söyler. Apollo Crews, The Street Profits'e saldırılarının arkasında DIY'in olduğunu söyler.
Sami Zayn def. Carmelo Hayes (DQ ile)
Zayn, Exploder Suplex'i ile turnikelere çarpıyor. Zayn, The Helluva Kick için hamle yapar ama Hayes ringden çıkar. Hayes, Braun Strowman'dan kaçar. The Bloodline, Zayn'e arkadan saldırır ve diskalifiyeye zorlar. Maçtan sonra The Bloodline, Zayn'in üzerine çullanır. Zayn, Tama Tonga'nın yüzüne tekme atar. Zayn, Jacob Fatu'yu omzundan önce çelik ring direğine gönderir. Strowman kavgaya katılıyor. Strowman Tonga'yı ring kenarındaki barikata fırlatıyor. Strowman ve Sikoa ileri geri vuruşlar yapıyor. Strowman Yumruk atıyor. Strowman, Jacob Fatu ile yalnız kaldı. Strowman, Fatu'ya getirmesini söylüyor. Tonga bir kesme bloğu yapıyor. Fatu, Strowman'a süper tekme atıyor. Sikoa, İki Samoan Spike ile bağlanıyor. Zayn, Sikoa'ya saldırıyor. Sayı oyunu Zayn'i yakalıyor. Fatu'dan Çift Zıplama MoonSault. Sikoa, Zayn'i Samoan Spike ile yere seriyor.
Nick Aldis: Kevin, söylenmesi gereken her şeyi söyledim, o yüzden yapılacak tek bir şey kaldı. Kevin, doğru olanı yap, lütfen Kanatlı Kartal Şampiyonluğunu teslim et.
Kevin Owens: Sana göre doğru olan bu mu, çünkü bence bu yapabileceğim en kötü şey. Lütfen bana bunu sana neden geri vereceğimi açıklar mısın? Elimdeki tek pazarlık kozu bu. Adil olanı, hak ettiğimi almamın tek yolu bu ve bunun ne olduğunu biliyor musun Nick Aldis? Tartışmasız WWE Şampiyonluğu için bir hakemin zaferimi elimden alamayacağı bir rövanş, çünkü Cumartesi Gecesi Ana Etkinlik'te tam olarak böyle oldu. Bunu geri mi istiyorsun? Geri alabilirsin ama Cody'nin gelip alması gerek. Bana rövanşımı verin. Cody Rhodes'u yendim, bunu sen de biliyorsun, o da biliyor, herkes biliyor.
Bunun bir pazarlık olmadığını söylemiştim. Eğer kemeri vermezsen bunun derhal ve ciddi sonuçları olacağını söylemiştim ama belki de bunu sana açık bir dille ifade etmemi istersin. Ya kemeri verirsin ya da bir daha WWE ringine adımını atamazsın.
Cody Rhodes girişini yapıyor.
Nick Aldis: Cody, Cody, Cody. Bunu bir kez söyleyeceğim ve çok fazla paylaşmayacağım. Ama sağlığın, senin, benim ve şirketin iyiliği için lütfen arkanı dön ve uzaklaş, bırak bu işi ben halledeyim.
Cody Rhodes: Nick, çekip gitmeyeceğim. Ve saygılarımla, Kevin'ın sana o unvanı vermesini istemiyorum. Şehit olmak için yalvaran birini şehit yapmanı istemiyorum. Bak, çok şey söyledin, Kevin. Bunu kendi düşündüğün şeyle ilgili yaptın. Bu mantık sayfalarını ortaya attın, lütfen buna kocaman bir delik açmama izin ver. Seninle aramızdaki sorunların, geçim kaynağını bitirmeye çalışan, hayatını cehenneme çeviren bir adamla işbirliği yapmamdan kaynaklandığını söyledin. Aynı şeyi bana yaptığın Cumartesi Gecesi Ana Etkinliği'ne geri dön. Bu senin söylediklerinle ilgili değil, Kevin. Benimle tanıştığında gençtim, açtım, hayal kırıklığına uğramıştım, hepimizin yaptığı gibi merdiveni tırmanmaya çalışıyordum ve bunu kendim için yapıyordum. Bunu artık kendim için yapmıyorum Kevin, uzun zamandır yapmıyorum. Bunu kızlarım için yapıyorum, hayranlarım için yapıyorum. Şurada oturan ve herkesten önce bana inanan spiker için yapıyorum. Bunu zaman tutucu olan kuzenim için yapıyorum. Ön sırada oturan küçük dostum için yapıyorum. Bunu, rafa kaldırdığınız ve bu insanların görme ayrıcalığından mahrum bıraktığınız akıl hocam Randy Orton için yapıyorum. Ve bunu bana inanan insanlar için yapıyorum. Bana Kanatlı Kartal'ı teslim eden ve sadece bir gece için hayranlara özel bir şey verebileceğimizi söyleyen adam için. Yani, bu senin sorumluluğun değil, Nick. Bunu senden geri almak benim sorumluluğum.
Kevin Owens: Biliyordum. “Bunu ailem ve herkes için yapıyorum.”
Cody Rhodes: Kevin, kapa çeneni, kapa çeneni. Yeterince dinledim. Sana en basit soruları sorayım. Ben WWE Şampiyonu olmadan önce arkadaş mıydık? Evet, arkadaştık. Şimdi arkadaş mıyız? Kesinlikle değiliz. Hakemin sana kazık atmadığı bir maç mı istiyorsun? Harika, ben de hakemin sana yapacağım şeyi durduramayacağı bir maç istiyorum. İşte bütün mesele bu. Tırmanma, hadi yapalım şunu. O şampiyonluğu al, bu şampiyonluğu al, yükseğe as. Kevin Owens. Merdiven Maçı.
Nick Aldis: Bayanlar ve baylar, Royal Rumble'da Kevin Owens, Tartışmasız WWE Şampiyonluğu için Cody Rhodes ile Merdiven Maçında karşılaşacak.
Kevin Owens: Kulağa harika geliyor. Orada görüşürüz. Tamam.
Owens, Aldis'i Cody'nin üzerine itiyor. Owens, Cody'nin ensesine vuruyor. Owens ucuz yumruklar atmaya devam ediyor. Program yayından kalkarken Owens gerçek şampiyonun kendisi olduğunu tekrar tekrar haykırıyor.