- Konular
- 44
- Beğeni sayısı
- 1,853
- PG Nakit
- 420
Eğer sistem 2000-2014 arası gibi işleseydi Owens'ın en az 4, 5 tane ana kemeri vardı şu an. O zamanın Edge'i, Jericho'su, Punk'ı neyse o şekil ilerlerdi. Şu an yaklaşık olarak 5 yıldır tek yaptığı şey main event potasında şirketin yüzü güncelde kimse onun karısı olmak. Roman'ın reignini anlayabiliyorum ve ben de zevk aldım ama adamlar Kofi Kingston'a bile 8 ay kemer tutturuyor. Artık 1 yıl kemer tutmanın benim gözümde bir anlamı kalmadı. Biliyorum ki Cody WM'ya kadar kemeri kaybetmeyecek hatta belki WM'da bile kaybetmeyecek. Eskiden kemeri uzun tutmak önemli bir şeydi bir değeri vardı mesela Punk 434. Güncelde artık 434 gün herhangi bir reign gibi ve bu yüzden reign içinde gerçekleşen hiçbir maçın bir önemi kalmıyor. Punk'ın 434 günündeki tüm feudlarını sayarım neredeyse ama mesela Gunther'ın IC reigni ve güncel WHC reigni 1 tane maçını ve feudunu say deseler sayamam çünkü hatırlamıyorum çünkü bok gibi reign.Owens'i önce Roman'a şimdi Cody'e yediriyorlar. Owens'ı, güçlü şampiyonun gövde gösterisi için ezdiği büyük adam olarak izletmekten yorulmadılar. Sene 2009 ya da 2010 falan olsa Owens kazanır ve seyircilerin istediği sürprizi yapardı. Ama yok o muşmula surat bir temiz destansı zafer daha alacak. Senin hikayene saltanatına sıçayım.
Bu yüzden Brock Lesnar'dan nefret ediyorum ha adamın da suçu değil bookingin suçu bu ama onunla birlikte başladı tüm bu süreç.