Arda Turan La Liga’ya Gidebilir!

anti-hero

daphead
Konular
2
Beğeni sayısı
18
PG Nakit
0
Oyuncu potansiyelinden sonra teknik direktör potansiyeli de oldukça revaçta. 24-25 sezonunda daha izleyemedim askerde olduğum için ama geçen sene denk geldikçe göz atıyordum maçlarına. 3-1-6 build-up'ıyla oynuyordu hala öyle mi bilmiyorum ama teknik direktör kariyeri, futbolcu kariyerinin de önüne geöebilir. Yolu açık olsun diyelim.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,400
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Atletico'ya gitmesini çok çok isterim. Simeone kadar defansif de oynatmaz bence. Eyüp'te fizik üstünlüğünden çok yetenekli ayaklardan kadro kurdu ve başarılı da. Atletico'nun futbol mentalitesini bir tık değiştirebilir.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,484
Beğeni sayısı
4,749
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Atletico'ya gitmesini çok çok isterim. Simeone kadar defansif de oynatmaz bence. Eyüp'te fizik üstünlüğünden çok yetenekli ayaklardan kadro kurdu ve başarılı da. Atletico'nun futbol mentalitesini bir tık değiştirebilir.
Şu an muhteşem giden bir Atletico varken 13 senelik Simeone'yi Arda Turan için göndereceklerine imkan dahi vermiyorum. Geleceğe yönelik benim de çok istediğim bir şey bu ama şu an anlaştığı takım daha farklıdır bence. CL düzeyi deniyor ama Real Madrid olması zaten imkansız, belki Barcelona'dır ama onların da Flick'i kovacağına dair bir haber görmedik. Eğer şu an ilk 5'teki takımlardan biri kastedildiyse en makul görüneni Villarreal gibi duruyor. Bakalım iddialar doğruysa 10 gün içinde öğreneceğiz zaten neyin ne olduğunu.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,400
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Şu an muhteşem giden bir Atletico varken 13 senelik Simeone'yi Arda Turan için göndereceklerine imkan dahi vermiyorum. Geleceğe yönelik benim de çok istediğim bir şey bu ama şu an anlaştığı takım daha farklıdır bence. CL düzeyi deniyor ama Real Madrid olması zaten imkansız, belki Barcelona'dır ama onların da Flick'i kovacağına dair bir haber görmedik. Eğer şu an ilk 5'teki takımlardan biri kastedildiyse en makul görüneni Villarreal gibi duruyor. Bakalım iddialar doğruysa 10 gün içinde öğreneceğiz zaten neyin ne olduğunu.
Ben de Atletico olduğundan değil de temennim o yönde olduğundan dedim. Diğerlerinden birine gitmesinde de bir sakınca yok. Villareal kendisini göstermesi ideal kulüplerden biri. Sadece berbat bir statları var.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: