İzlerken “Onun Adına” Üzüldüğünüz Güreş Sahneleri Neler?

Baylaz

Gifted Talent
Konular
28
Beğeni sayısı
80
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Konu dehşet kaliteli hoca. Güncel bi cevap verelim:
1000063908.jpg
Swerve Strickland bence bu maçı kazanmalıydı. Fakat büyük şovun büyük his bırakması gerektiği inancından Bryan Danielson'a verdiler. (Bryan'ın kemer kazanmak gibi bi derdi olmadığı, emekliliğe hazırlandığını biliyorduk.) Mükemmel oturmuş karakteri ilk darbeyi aldı. Bu maçta sadece kemeri kaybettiği için üzülmüştüm ama ardısıra gelen Adam Page feudu yenilgisi ve şirkete yeni gelen Lashley'e kaybetmesi dümdüz adamın mutantlığını bitirdi. Onun adına üzüldüm. Kırk yılın başı Aew dipten aldığı adamı tepe yaptı derken adam 200 günde kayboldu.

Konular
19
Beğeni sayısı
215
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay

EC3’nin kariyerinin bittiği andır. Impact Wrestling(TNA)’in direkt tepe ismiyken WWE’ye gelip tam bir soytarı muamelesi görmesi ve şamar oğlanı bile olacak seviyeye çıkamamasını bir tarafa, yukarıda attığım segmentte resmen şişme kadın muamelesi görmüş. Çok utanç verici bir andı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,458
Beğeni sayısı
4,742
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
20150614_MITB_LARGE_DeanSethPhoto.0.0.jpg

MITB'15, şu maçın meşhur bitişi... O dönemler sıkı bir Seth Rollins fanı ve Dean Ambrose haterıydım ama o kadar dramatik bir son yazmışlar ve Ambrose da maçtan sonraki duygu durumunu o kadar iyi oynamıştı ki, o sevincimin arasında Ambrose'un o hali bir an için içimi burmuştu.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: