Galatasaray Mikautazde İçin Lyon’a 17M Teklif Etti

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,437
Beğeni sayısı
4,735
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Çift santrafor için çok iyi olur. Ajax’ta olmadı ama Metz’den iyi biliriz. Fav topçularımızdan.
Ligue 1-Süper Lig arasındaki “topçunun tutması” tensionını seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum ve Mikautadze’den bahsederken konuşmuştuk bunu aylar öncesinden… GS’miz nelere kadir cidden ya.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
556
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Ligue 1-Süper Lig arasındaki “topçunun tutması” tensionını seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum ve Mikautadze’den bahsederken konuşmuştuk bunu aylar öncesinden… GS’miz nelere kadir cidden ya.
Devre arasında 20’ye topçu çekme seviyesine eriştik. DC aktif olsaydı transfer döneminin kritiğini yapardık…

RDT

B-K-B WHO?
Konular
47
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Aykut kocaman sağolsun...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,437
Beğeni sayısı
4,735
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Devre arasında 20’ye topçu çekme seviyesine eriştik. DC aktif olsaydı transfer döneminin kritiğini yapardık…
Valla ben hala öyle diyemiyorum bunlara güvenim sıfır olduğu için ama icraati yaparlarsa o zaman farklı konuşuruz tabii… DC yoksa da tartışma konumuz var oradan çeviririz muhabbeti olmadı.

Aykut kocaman sağolsun...
Kutim bi ince attın galiba ama benim kafa almadı o yüzden bir şey de diyemiyorum şu an.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: