Yasin Özcan Aston Villa Yolcusu

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
556
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Stoper-bek karışımı bir oyuncu. Bu tür oyuncular, çoğu takımın 3’lüye dönmesinden dolayı son dönemde revaçta. Califiori, Stanisic, Singo gibi. Yasin o seviyelerde tutunabilecek mi bilmiyorum ama sakatlık olmaz mentali de iyiyse orta seviye takımlar olsa bile iyi bir kariyeri olacağını düşünüyorum. Kumaşı iyi.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
54
Beğeni sayısı
954
PG Nakit
250
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Açıkçası Eren Elmalı'nın Paşa'daki performansının yarısı kadar oynadı mı şüpheliyim. Belli ki kumaş görüp yatırım yapılmış, Sami Uğurlu özelinde takip ettiğim dönemde beni çok etkilememişti. Yolu açık olsun diyelim.

Avrupa takımlarının büyükler haricinden bir takıma bu kadar yatırım yapması da çok olumlu. Yunus Emre Konak da Brentford'a gitmişti geçen sene ama pek sesi soluğu çıkmadı. Onların iyi performansı lige de referans olur.

Hacken

Joe Hendry
Konular
18
Beğeni sayısı
1,509
PG Nakit
440
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Açıkçası Eren Elmalı'nın Paşa'daki performansının yarısı kadar oynadı mı şüpheliyim.
Katılırım ama ofansif gücü olan savunmacıların Paşa gibi bir yerde öne çıkması kanımca daha mümkün oluyor; bu faktör de var. Yunus Emre de ağır bir sakatlık yaşadı, umarım zamanla bir şeyler gösterir.

Bu yaşlardaki savunmacıların disiplinli bir şekilde geliştirilmesi mühim. Kendisinin özellikleri daha tam anlamıyla sivrileşmedi normal olarak ama komple bir savunmacı da çıkabilir. Yolu bahtı açık olsun.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,739
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Açıkçası Eren Elmalı'nın Paşa'daki performansının yarısı kadar oynadı mı şüpheliyim. Belli ki kumaş görüp yatırım yapılmış, Sami Uğurlu özelinde takip ettiğim dönemde beni çok etkilememişti. Yolu açık olsun diyelim.

Avrupa takımlarının büyükler haricinden bir takıma bu kadar yatırım yapması da çok olumlu. Yunus Emre Konak da Brentford'a gitmişti geçen sene ama pek sesi soluğu çıkmadı. Onların iyi performansı lige de referans olur.
Tamamen scout transferi bu ya dediğin gibi, Türkiye’den 18 yaşında bir çocuğa 7M vermeyi düşündülerse bunun illaki bir sebebi vardır onların nezdinde potansiyel bakımından. Tutar tutmaz o ayrı.

Yunus Emre Konak da bildiğim kadarıyla en son ağır bir sakatlık yaşamıştı, sonrasında akıbeti ne oldu bilmiyorum ama sesinin soluğunun çıkmama sebebi bu sakatlığıdır yüksek ihtimal.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
54
Beğeni sayısı
954
PG Nakit
250
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Katılırım ama ofansif gücü olan savunmacıların Paşa gibi bir yerde öne çıkması kanımca daha mümkün oluyor; bu faktör de var. Yunus Emre de ağır bir sakatlık yaşadı, umarım zamanla bir şeyler gösterir.

Bu yaşlardaki savunmacıların disiplinli bir şekilde geliştirilmesi mühim. Kendisinin özellikleri daha tam anlamıyla sivrileşmedi normal olarak ama komple bir savunmacı da çıkabilir. Yolu bahtı açık olsun.
Tamamen scout transferi bu ya dediğin gibi, Türkiye’den 18 yaşında bir çocuğa 7M vermeyi düşündülerse bunun illaki bir sebebi vardır onların nezdinde potansiyel bakımından. Tutar tutmaz o ayrı.

Yunus Emre Konak da bildiğim kadarıyla en son ağır bir sakatlık yaşamıştı, sonrasında akıbeti ne oldu bilmiyorum ama sesinin soluğunun çıkmama sebebi bu sakatlığıdır yüksek ihtimal.

Yatırımı yapan hoca da Emery, eldeki veri de Süper Lig, yaş da daha 18 olunca net konuşmak zor tabi ki. Potansiyel>performans piyasası fix oldu artık. Paşa'daki en büyük avantajı alt yaş millilerde ve ligde çok fazla maça çıkmış olması, üstelik sol stoper. Eren'in bunu yaptığı yaş 22'ydi, artık o yaşlar bile genç sayılmıyor ki Avcı futboluyla gösterdiği tüm ışığı da yitirdi. Villarreal'deyken oynattığı Juan Foyth'u örnek olarak koyarız ilerleyen zamanlarda Yasin için. Yunus Emre'nin Brentford'da kalıp benchten süre alması (maç sonu 2 dk.) da ona yaramıyor. Erken büyük transfer ama az maç süresi işi bizim new-gen Türkoları biraz üzecek gibi, en bariz örneği de Arda zaten.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: