Cagematch Kullanıcılarına Göre WWE'de Yılın Maçı

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
54
Beğeni sayısı
954
PG Nakit
250
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Tek taraflı yıldızlaşıldığı halde bu kadar beğenilen bir maçı çok görmemişizdir sanırım. Büyüksün Drew.

Ospreay/Danielson dahil olmak üzere MOTY adayım hala Swerve/Hanger. Keşke deathmatch işlerine çok girmeden sadece kafesi şiddet aracı olarak kullansalardı. Hikaye diye bahsedilip aylardır hiçbir bok olmayan Bloodline hikayesinden de Punk'ın boncuk bileklikli işinden de 10 kat iyi anlatım vardı.

Kafes maçları çok beğenilse de kafes maçlarının yeteri kadar iyi değerlendirilemediği de bir gerçek. War Games olsun Drew/Punk olsun Swerve/Hanger olsun, kafes olmasa da hemen hemen aynı standartı yakalayabilecek maçlar. Kafesi daha efektif kullanabilecekleri şekilde revize etmeleri lazım.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Hiçbir hareketin, saldırının etki etmediği; 500 tane false finish ile 45 dk süren, anlattığı bir hikaye olmayan maçların iş olarak hiçbir karşılığı yok. Vodvillerde de acayip koreografiler izlersin, o da güreş mi olacak şimdi?

İnternette güreş konuşan insanların büyük çoğunluğunda algılar workrate muhabbeti ile bozulmuş durumda. Sevebilirler elbette, ancak işi bildiklerini iddia etmesinler.
Senden şu yorumları görmek o kadar şaşırtmadı ki, diğer 2 maç konusunda belki haklısın da Bryan vs Swerve maçında hayvan gibi in ring, ring dışı hikaye vardı, Ospreay vs Bryan kadar seyirciyi içine çeken bir maç hatırlamıyorum bu yıl. Yılın en iyi maçı dediğimizde baştan aşağı ring içine bakmamız gerekiyor ki baktığımızda da zaten bu 3 maç, Drew vs Punk'tan daha iyiydi, her kategoriyi bir araya getirdiğimizde ise yılın en iyi 2 işi Drew vs Punk ile Hangman vs Swerve oluyor, bana göre ise 1. Hangman vs Swerve oluyor, kusursuz bir işti, ring içi olarak, promolar olarak, segmentler olarak, karakter gelişimleri olarak.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
195
Beğeni sayısı
2,428
PG Nakit
1,210
Senden şu yorumları görmek o kadar şaşırtmadı ki, diğer 2 maç konusunda belki haklısın da Bryan vs Swerve maçında hayvan gibi in ring, ring dışı hikaye vardı, Ospreay vs Bryan kadar seyirciyi içine çeken bir maç hatırlamıyorum bu yıl. Yılın en iyi maçı dediğimizde baştan aşağı ring içine bakmamız gerekiyor ki baktığımızda da zaten bu 3 maç, Drew vs Punk'tan daha iyiydi, her kategoriyi bir araya getirdiğimizde ise yılın en iyi 2 işi Drew vs Punk ile Hangman vs Swerve oluyor, bana göre ise 1. Hangman vs Swerve oluyor, kusursuz bir işti, ring içi olarak, promolar olarak, segmentler olarak, karakter gelişimleri olarak.
İkinci paragrafta bahsettiğim profilde bir izleyicisin. Şu yazdığına cevap versem yine uzayıp gidecek.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: