Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok, profesyonelliğindendir. Adamın övdüğünüz maçları “iş” olarak vasat maçlar. Ne hikaye var, ne başka bir şey. Workrate ile maç puanlamak mark âdetidir. Meltzer, Alvarez, SRS gibi eşekler de bunu iyi kullanıyorlar senelerdir.
İş olarak vasat yorumunu pek anlayamadım. Söylediğine karşı bir şey söylüyorum gibi algılanmasın ilk defa senden duydum bu tabiri hocam. Merak ettim ne demek istediğini.
Sevgili adminin gözünden kaçmış yılın Wwe maçı olacaktı.
Bütün olarak bakarsak ilk 3:
1. Bryan Danielson vs. Will Ospreay 9.70
2. Bryan Danielson vs. Swerve Strickland 9.68
3. Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. 9.65
İş olarak vasat yorumunu pek anlayamadım. Söylediğine karşı bir şey söylüyorum gibi algılanmasın ilk defa senden duydum bu tabiri hocam. Merak ettim ne demek istediğini.
Hiçbir hareketin, saldırının etki etmediği; 500 tane false finish ile 45 dk süren, anlattığı bir hikaye olmayan maçların iş olarak hiçbir karşılığı yok. Vodvillerde de acayip koreografiler izlersin, o da güreş mi olacak şimdi?
İnternette güreş konuşan insanların büyük çoğunluğunda algılar workrate muhabbeti ile bozulmuş durumda. Sevebilirler elbette, ancak işi bildiklerini iddia etmesinler.
Öyle bir komite yok. Punk, Jungle Boy’u bayılttıktan sonra kendisi istifa etti. TK hayalarını ergenliğe girerken düşürdüğü için tepkiyi Danielson’ın kucağına attı.
Öyle bir komite yok. Punk, Jungle Boy’u bayılttıktan sonra kendisi istifa etti. TK hayalarını ergenliğe girerken düşürdüğü için tepkiyi Danielson’ın kucağına attı.
Ben ilk Brawl Out için diyorum. Sözde bir disiplin komitesi kurdular ve kendilerince tek suçlu Punk seçildi ya, onun başında da Danielson vardı haberini görünce, kendinden ümidi kestim tamamen.