Cagematch Kullanıcılarına Göre WWE'de Yılın Maçı

Netuno

The Last World Beater
Konular
222
Beğeni sayısı
2,145
PG Nakit
1,055
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Senin rpg in rpg out kafanı asla çözemedim ben Taha. Ama keçi her yerde keçi tabii.
Ben out olduğumda genelde belirtiyorum out bir yorum yaptığımı, her zaman karakterin içindeyiz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,737
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Senin rpg in rpg out kafanı asla çözemedim ben Taha. Ama keçi her yerde keçi tabii.
Danielson aklıselim adam, onu oynayan ondan da aklıselim adam… In out hesap kitabı yapmaya gerek yok laaa her şey ortada zaten.

Huma

huma
Konular
42
Beğeni sayısı
180
PG Nakit
150
Yok, profesyonelliğindendir. Adamın övdüğünüz maçları “iş” olarak vasat maçlar. Ne hikaye var, ne başka bir şey. Workrate ile maç puanlamak mark âdetidir. Meltzer, Alvarez, SRS gibi eşekler de bunu iyi kullanıyorlar senelerdir.
İş olarak vasat yorumunu pek anlayamadım. Söylediğine karşı bir şey söylüyorum gibi algılanmasın ilk defa senden duydum bu tabiri hocam. Merak ettim ne demek istediğini.

Netuno

The Last World Beater
Konular
222
Beğeni sayısı
2,145
PG Nakit
1,055
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
RPG in bile kabul edilmez kardeşim bu. Ospreay oynuyorsun, kendine gel.
Punk'ı suçlu bulan komitenin başındaki adam. In olmasa bile o kadar parlak bir zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum.

Konular
19
Beğeni sayısı
215
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Sevgili adminin gözünden kaçmış yılın Wwe maçı olacaktı.
Bütün olarak bakarsak ilk 3:
1. Bryan Danielson vs. Will Ospreay 9.70
2. Bryan Danielson vs. Swerve Strickland 9.68
3. Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. 9.65
Bunların önünde 1. Sıraya CM Punk vs Drew yazarsan mis gibi liste olur.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
195
Beğeni sayısı
2,428
PG Nakit
1,210
İş olarak vasat yorumunu pek anlayamadım. Söylediğine karşı bir şey söylüyorum gibi algılanmasın ilk defa senden duydum bu tabiri hocam. Merak ettim ne demek istediğini.
Hiçbir hareketin, saldırının etki etmediği; 500 tane false finish ile 45 dk süren, anlattığı bir hikaye olmayan maçların iş olarak hiçbir karşılığı yok. Vodvillerde de acayip koreografiler izlersin, o da güreş mi olacak şimdi?

İnternette güreş konuşan insanların büyük çoğunluğunda algılar workrate muhabbeti ile bozulmuş durumda. Sevebilirler elbette, ancak işi bildiklerini iddia etmesinler.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
195
Beğeni sayısı
2,428
PG Nakit
1,210
Punk'ı suçlu bulan komitenin başındaki adam. In olmasa bile o kadar parlak bir zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum.
Öyle bir komite yok. Punk, Jungle Boy’u bayılttıktan sonra kendisi istifa etti. TK hayalarını ergenliğe girerken düşürdüğü için tepkiyi Danielson’ın kucağına attı.

Netuno

The Last World Beater
Konular
222
Beğeni sayısı
2,145
PG Nakit
1,055
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Öyle bir komite yok. Punk, Jungle Boy’u bayılttıktan sonra kendisi istifa etti. TK hayalarını ergenliğe girerken düşürdüğü için tepkiyi Danielson’ın kucağına attı.
Ben ilk Brawl Out için diyorum. Sözde bir disiplin komitesi kurdular ve kendilerince tek suçlu Punk seçildi ya, onun başında da Danielson vardı haberini görünce, kendinden ümidi kestim tamamen.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: