Volkan Demirel, Şenol Güneş'in Elini Sıkmadı

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
214
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Alakası yok. Adam sanki "enkaz altında kalanlar gebersin" dedi. Tüm takımlar eşit puan alsın dedi. Bedava şampiyonluk almak bazılarının işine geldiği için hemen "deprem olmuş bunlar puan derdinde" diye çarpıttılar. Tam tersi olsaydı gs veya fb bizim söylediğimizin 10 katı söylerdi. Kendinizi kandırmayın beyler. Vallahi kandırmayın. Depremzedelere en büyük ayıbı onlar yaptı. Şenol Güneş adamdır.

Volkan demogoji yapacağına git biraz futbol öğren. Aldığın her takımı düşürüyorsun.
Ben de öyle bir şey demedim bu arada. Manipülasyoncu aciz camia olmalarının yanı sıra her maç sonu kafalarını sağa sola vurmaktan hafızalarıda değişiyor.

Fenerli tayfanın Volkan konusundaki argümanı "Adam depremde millete yardım etti nasıl kötü laf söylersin" modunda. Derbide götüyle top tutan adamın hem iyi insan olup hem fanatik olabileceği gerçeğini kafaları algılamıyor.

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,338
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Ben de öyle bir şey demedim bu arada. Manipülasyoncu aciz camia olmalarının yanı sıra her maç sonu kafalarını sağa sola vurmaktan hafızalarıda değişiyor.

Fenerli tayfanın Volkan konusundaki argümanı "Adam depremde millete yardım etti nasıl kötü laf söylersin" modunda. Derbide götüyle top tutan adamın hem iyi insan olup hem fanatik olabileceği gerçeğini kafaları algılamıyor.

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,166
Beğeni sayısı
1,730
PG Nakit
400
1
Umarım travma yaşamadan ölmezsiniz ya
Oğlum Volkan depremden dolayı mı sıkmadı? Böyle bir açıklaması var mı? Varsa ben görmedim. Ha ortada böyle bir şey yoksa bu kadar neden dramatize edelim. Fanatik bir GS taraftarı da gidip sıkmayabilir. Ortada bir şey yok. Forum birbirine düşmüş.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
8
Beğeni sayısı
214
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Fenerbahçe'nin en büyük üyesinden, en küçüğüne kocaman bir yankı odasına ve rende binasına dönüşmesi gerçekten inanılmaz bir doğa olayı. Cidden haklı olduklarını sanıyorlar puhahaha.

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,338
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Fenerbahçe'nin en büyük üyesinden, en küçüğüne kocaman bir yankı odasına ve rende binasına dönüşmesi gerçekten inanılmaz bir doğa olayı. Cidden haklı olduklarını sanıyorlar puhahaha.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,738
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
ANÇ ve Şenol'un deprem zamanındaki zehir zemberek açıklamalarını, insanlar canıyla cebelleşirken yaptıkları 6 puan dilenciliğini unutmadık. Eğer sebebi buysa -ki kuvvetle muhtemel de budur- helal olsun Volkan'a. Gün geçtikçe saygım artmaya devam ediyor.

Futbol bu… Birbirine küfürler edilir, kalçayla top kontrol edilir, tribünden kale direği fırlatılır vs. vs. uzar gider bu liste. Ama günün sonunda yukarıdaki kareyi de görürüz kimi zaman. Ve işte o zaman anlarız bazı şeylerin kulüplerin, camiaların üstünde olduğunu. Volkan Demirel’in maç önü podyumda yaptığıyla meramının ne olduğu zaten anlaşılıyordu ve maçtan sonra da gerekli açıklamayı yaptı. Her şeyiyle iyi de yaptı bence. Hala düşüncemin arkasındayım. Evet bazı şeyler camiaların üstündedir. Mesela bir insanın yaşam hakkı gibi, bir toplumun kendi arasında sımsıkı bir dayanışmaya ihtiyaç duyduğu anlar gibi, bir milletin zor günlerinde birbirine kördüğüm gibi zincirlerle kenetlenmesi gibi.

Bazı şeyler çok çabuk unutuluyor, özellikle günümüzde bizim toplumun kanayan yarası bu. Volkan Demirel de bunu çok iyi gözetlemiş olacak ki Şenol Güneş’in elini sıkmayarak bize bir şeyleri hatırlattı. Unutmayın dedi. Hatay’da, Maraş’ta, Malatya’da insanlar canıyla cebelleşirken puan tablosu konuşan, bu yolla kendisine menfaat sağlamaya çalışan haysiyetsizleri hafızanızdan silmeyin dedi. Sportif direktörünü, aynı gece son dakika frikikten gol atan yıldız oyuncusunu o enkazların altında kaybeden; stadını, tesislerini kaybeden ve 2 senedir elde avuçta ne kaldıysa onunla mücadele vermeye çalışan bir camianın o günkü haline “akbaba” gibi konmaya çalışan şeref yoksunlarını beyninizin en önemli köşesine kazıyın ve sakın onu oradan silmeyin dedi. Volkan Demirel o ele uzanmayarak aslında o kadar çok şey ifade etti ki, duymak isteyen 500 sayfalık roman bile çıkarır o 1 saniyelik enstantaneden.

Kimisi de ne olursa olsun el sıkılır edebiyatı falan yapmış. Yahu insan canından bahsediyoruz, edep racon konuşulacak zaman bu zaman mı gerçekten? Kaldı ki hadi edep racon uygulanacak olsun, ben hayatımın hiçbir yerinde şu ana kadar “uzatılan el sıkılır” gibi bir raconla karşılaşmadım, karşılaşırsam da uygulamam açıkçası. Çünkü el sıkmak benim için kıymetli bir şeydir, iyi kötü
bir anlam ifade eder. Volkan Demirel de demek ki böyle düşünüyor ve o da kendi raconunu uyguladı. En nihayetinde o elin fiziksel olarak uzanmasını sağlayan yer de omurgadır bi noktada. 70 küsür yıllık ömrünün 2/3’sini ülke futboluna adayıp da kimin efsanesi olduğu hala anlaşılmayan bir omurgadan, gerek camia içi gerekse camia üstü hususlarda dönemin Cengiz Holding hissedarı Beşiktaş başkanının yaptığı türlü türlü gafların karşısında durmak yerine kâh dilsiz şeytanı, kâh çıngıraklı yılanı oynayan bir haysiyetten çıkan eli sıkmamak da Volkan Demirel’in kendi raconuymuş demek ki. Bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel’e sevgi ve saygılarımı bir kere daha iletiyorum. Hafızamızı yenilediği için teşekkür ediyor, kendi çapında duruşunu sergilediği için minnet duyuyorum kendisine.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: