BAB The WWE Championship Dream - Johnny Carnage Güreşçi Kariyeri

BerzerkBryan

Boliever
Konular
626
Beğeni sayısı
585
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
ERKEN YILLAR

Johnny Prescott 4 Mayıs 1993'de New York Brooklyn'de doğdu ailesi Brooklyn'in en zengin ailelerinden Prescott Holding'in sahibiydi, Kısacası Johnny'i güzel bir hayat bekliyordu ayrıca kendisinin ondan 3 yaş büyük bir ablası da vardı.

12 yaşına geldiğinde TV ekranında WrestleMania 21 Shawn Michaels vs Kurt Angle maçı vardı, maçı heyecanla izleyen Johnny içinden kendi kendine şu sözleri kurdu "Bir gün... bir gün ben de o ringde olacağım ve Main Event'de WWE Championship'i kaldıracağım..." dedi ve bu sırada Johnny'nin babası Larry içeri girdi işten gelmişti ve yorgundu televizyonda Johnny'nin güreş izlediğini görünce tüm sinirini stresini Johnny'nin üzerinde atmaya karar verdi.

Johnny! (bağırarak) bu evde sana güreş izlemenin yasak olduğunu kaç sefer daha tekrar etmem gerekiyor! kapat şu siktiğimin lanet olası şeyi! Johnny korkmuştu ve titreyerek kumandaya doğru ilerliyordu fakat iyice deliye dönen Babası kumandayı Johnny'den önce alır kanalı değiştirir ve kumandayı yere fırlatır!

"Bir daha, bir daha güreş izlediğini umarım görürüm göreyim de senin o kemiklerini güzelce bir kırayım" 7 yaşındaki Johnny daha fazla tehdite maruz kalmamak için odasına doğru kaçar ve kapıyı kapatır o sırada içeriden gelen sesleri duyar

"Larry! bu kadar kötü olmana gerek yok o daha 7 yaşındaki bir çocuk ona böyle sözler edemezsin"

"Bana nasıl babalık yapacağımı mı öğretiyorsun Margaret? seninle sonra görüşeceğiz ben bu evde saçma sapan güreş müreş açılmayacağını daha ne kadar tekrar etmem gerekiyor?"

Johnny'nin Annesi Margaret daha fazla tartışma çıkarmamak için cevap vermedi o sırada Johnny'nin 15 yaşındaki ablası Carley gelir ve ona sarılarak "Babamız bugün biraz gergin ve stresli bir gün geçirdi onu anlamalıyız Johnny" der bu sırada Johnny daha fazla kaldıramayıp ağlar "Tek yaptığım şey... tek yaptığım şey sadece sevdiğim bir şeyi izlemek neden bu kadar nefretle bakıyor anlamıyorum..." Carley Johnny'e bakarak: "Çünkü o güreşi saçmalık dışında görmüyor Johnny boşver... sadece boşver anladın mı her şey güzel olacak."

Tarihler 2008'i gösterdiğinde 15 yaşına gelen Johnny Lise 1'e geçmiştir ablası ise Üniversiteye geçmiştir Babası yine Holding'de çalışmakta paraya para dememektedir annesi ise halen evin işlerinden sorumludur ve Johnny babası ile ara sıra tartışmaktadır kısacası değişen pek bir şey yoktur sadece Johnny büyümüştür, Bir gün okuldan eve geçen Johnny babasını evde görür erken gelmiştir Johnny pek umursamaz ve çantasını odasına fırlatıp Bilgisayar başına geçer Babası odasına gelir ve

"Babanı selamlamayacak mısın?" der Johnny ise "Benim kararlarıma saygı duymayan bir adama ben de saygı göstermem" der, Bu Sözleri duyan Larry çılgına döner ve Johnny'nin omzuna vurur ve:

"SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYORSUN P*Ç KARŞINDA DURAN KİŞİ BİR ARKADAŞIN DEĞİL BABAN" Johnny'de iyice sinirlenmiştir ve dayanamayıp bağırır "YAPMAK İSTEDİĞİM TEK ŞEY SAÇIMI UZATMAK VE KÜPE TAKMAK BANA GARİP DAVRANIYOR VE BANA GAY İMASI YAPIYORSUN SENDEN NEFRET EDİYORUM" Larry dayanamaz ve Johnny'nin üzerine yürür ve saldırmaya başlar Annesi Margaret gelir ve Larry'i alır götürür sonrasında hemen Johnny'i kontrol eder, Aldığı darbeler sonucu vücudunda morluklar oluşan Johnny ağlamaya başlar "Yetti artık ben bu evde... bu evde kalmak istemiyorum artık" Margaret Johnny'e sarılır ve "Johnny her şey iyi olacak..." diyen annesine karşı Johnny

"NE ZAMAN BÖYLE OLSA BANA SÖYLEDİĞİNİZ TEK ŞEY 'HER ŞEY GÜZEL OLACAK JOHNNY BLA BLA BLA' HİÇ BİR ŞEYİN GÜZEL OLDUĞU FALAN YOK ANNE ARTIK CANIMA TAK ETTİ VE BIKTIM" Johnny biraz sert çıkış yapmış ve annesini de oldukça üzmüştür annesi de dayanamayıp ağlamaya başlar Johnny biraz fazla ileri gittiğini fark edip "Özür dilerim anne öyle demek... öyle demek istememiştim" Margaret: "Sorun yok tatlım seni anlayabiliyorum" Johnny: "Yapmak istediğim tek şey saçımı uzatıp küpe takmak bunda yanlış bir şey yok anlayamıyorum" Margaret: "Boş ver Johnny boş ver..."

Margaret içeri gittikten sonra Johnny yatağına geçer ve hüngür hüngür ağlamaya devam eder "En doğru anda bu evden s*ktir olup gideceğim artık burada kalmam için geçerli bir sebep yok" der Johnny, Ve biraz kafasını dağıtmak için Bilgisayarına geçer İnternette dolaşırken önüne bir haber düşer "Gelecek Hafta RAW Brooklyn Barclays Center Arenasında!" Johnny güreşi babasından gizlice takip ediyor ve ona fark ettirmiyordur ve fırsat ayağına gelmiştir RAW yaşadığı şehirde hemen evinin yanındaki Arenada olacaktır! Bu Johnny için mükemmel bir fırsattır fakat RAW'a gitmek onun için kolay olmayacaktır çünkü babası bu konuda hala oldukça katıdır Johnny bütün bu risklere rağmen pek umursamaz ve en önden bileti alan ilk kişilerden biri olur yarın onu RAW bekliyordur! en sevdiği Superstarları görecektir bunun için heyecanlanan Johnny bir yandan da çok dikkatli olmalıdır Ablasına ve Annesine gizlice anlatır ve babalarına paylaşmamaları gerektiğini söyler Annesi ve Ablası plana uyar Johnny'nin Akşam Yemeğine katılamayacağını çünkü Arkadaşıyla beraber buluştuğunu söylerler Larry'de "Tamam" der.

1734827623177.png

Johnny nWo tişörtü ile Arenaya biletinin olduğu yere geçer ve şov başlar!

Johnny aşırı heyecanlıdır çünkü yıllardır izlediği adamları sonunda canlı görme fırsatı bulmuştur derken şov ilk maçla başlar Kane ve Mark Henry, Matt Hardy ile Rey Mysterio'yla karşı karşıya gelecektir Johnny'nin kalp atışları hızlanır ve maç başlar maç oldukça heyecanlı geçer ve Kane ve Mark Henry maçı kazanır. Maçlar geçer ve Batista ile Shawn Michaels'ın maçı olur bu maç için başka bir heyecan duyan Johnny idölü Shawn Michaels'ı görecektir şarkısı Sexy Boy çalar ve Johnny bağırarak şarkıya eşlik eder adeta o atmosfer seyirciler güreşçiler ring içinde yapılan hareketler anonsör... her şey Johnny'i büyülemiştir ve güreş aşkı onu tekrar 12'den vurmuştur. Main Event maçına sıra gelmiştir! CM Punk vs Chris Jericho, Johnny maçı izliyordur

CM Punk Top Rope'a çıkar ve

CM Punk

Johnny'e bakıp onu işaret ederek "Bu senin için" manasında Johnny'i işaret eder ve Jericho'nun üstüne atlar Johnny adeta çılgına dönmüştür ve yerinden zıplıyordur Punk maçı kazanır ve Johnny ayrı bir sevinç duyar.

Şov bitmiştir ve Johnny yavaştan eve doğru dönüyordur neredeyse aklını kaçırmıştır "Adamım bu cidden efsaneydi orda olanlar ve yaşadıklarım bunu asla unutmayacağım..." der ve eve girer fakat kapıda onu asık suratlı Babası Larry karşılar ve telefon ekranında Johnny'nin kart geçmişini gösterir RAW için aldığı bilet karşısında duruyordur Johnny ödeme geçmişi yüzünden yakalanmıştır Ablası ve Annesini köşede sessizce oturduklarını görür ve Johnny yavaşça içeri girer Babası sesini birden yükseltir:

"Sana bir daha güreş izlemeyeceksin izlersen kemiklerini kırarım demedim mi ulan?" Johnny'nin artık sinir seviyesi tavan yapmıştır ve "Gittiysem gittim deli gibi de eğlendim ben artık bir çocuk değilim seni ilgilendirmez!" der Larry çılgına döner "Babanla böyle konuşamazsın saygısız p*zevenk" der ve Johnny'nin üstüne yürümeye başlar "Gel sıkıyorsa kemiklerimi kır
ş*refsiz!"

Der Annesi ve Ablası iki tarafı da durdurmaya çalışır ama işe yaramaz ikisi de sinir küpüne döner ve birbirlerine saldırırlar Johnny babasının yüzünü çizer babası ise Johnny'nin kolunu kanatır Johnny: "ASLA SENİN BOKTAN ZENGİN İŞLERİN İÇİN ÇALIŞMAYACAĞIM HAYALİMDEKİ İŞİ YAPIP BU EVDEN SİKTİR OLUP GİDECEĞİM OKULDAN DA NEFRET EDİYORUM ASLA OKUMAK İSTEMEDİM İSTEMİYORUM" Larry sesi çıktığı kadar bağırmaya başlar ve Johnny en sonunda kendisini odasına kapatır ve kapıyı kilitler sonrasında yeniden ağlamaya başlar Johnny artık dayanamaz burada kalmak onun için artık dayanılmaz bir hale gelmiştir gözyaşlarını silip uyumaya çalışır, ve zorda olsa uyumayı başarır sabah okula gitmek için kalkar

Mutfağa geçen Johnny babasını görür ve Larry Johnny'e asla unutamayacağı şu sözü söyler "Senden adam falan olmaz p*ç olarak doğdun p*ç olarak öleceksin benim böyle bir oğlum yok"

Johnny Larry'nin gözlerinin içine bakarak: "Paran s*kimde değil evlatlıktan reddetmen de pek umurumda değil asıl ben seni Babalıktan reddediyorum benim böyle bir babam olacağına hiç olmasın! parayla her şeyi satın alabileceğini düşünüp duruyorsun para ile kafayı bozmuş bir delisin" der ve evden çıkar.

Johnny kendi kendisine şu sözleri söyler: "Vakti geldiği zaman sessiz sedasız eşyalarımı alıp bu evden s"ktir olup gideceğim ve beni bir daha da bulamayacaklar"

Zaman geçer Johnny 18 Yaşına gelir bu zaman dilimi içinde babasıyla irili ufaklı tartışmalar yaşamıştır Lise sonuncu sınıfa gelmiştir ve Johnny sınıfta kalmıştır notları geçmesi için yetersiz gelmişti.

Bu konuyu çok sallamayan Johnny eve geçer ve Babasıyla yine karşı karşıya gelir. Larry: Sınıfta kaldın. Johnny: Evet ne olmuş çok mu umursamam gerekiyor?" Larry: "Kalk seni tekrar kayıt ediyoruz o sınıfı geçeceksin" Johnny ayağa kalkar ve "S*ktir git Baba okul mokul okumak istemiyorum" Larry: Eve katkısı olmayan bir y*vşağı tutmam" Johnny: Tutsan şaşardım zaten çünkü burada bir yabancıyı tutmuyorsun kendi öz oğlunu tutuyorsun senin yanına çalışmaya falan da gelmeyeceğim senin boktan Holding'i sevmiyorum s*kimde değil" der ve Johnny dışarı çıkar aklında bir plan vardır. 15 Yaşından beridir biriktirdiği paralarla nihayet ev tutacak kadar paraya ulaşmıştır ve doğru zamanı beklemiştir gece eve geri gelen Johnny eşyalarını hızla toplayıp bu evden kaçıp gidecektir ve ev tutup hayalindeki meslek olan Profesyonel Güreş'e nihayetinde özgür bir şekilde başlayacaktır. Eşyalarını toparlayan Johnny bavula eşyaları doldurur artık gitmeye hazırdır son bir kez eve doğru bakar ve "Seni asla özlemeyeceğim lanet olası yer" diyip gizlice çıkar arkasında ailesinin ona ulaşmaması için her şeyi yok eder telefon numarası ve geriye kalan her şey her şeyi Johnny yok eder Tampa Florida'ya bir otobüs bileti alan Johnny biner ve otobüs hareket etmeden önce "Görüşürüz s*kik züppelerin bulunduğu Brooklyn seni asla özlemeyeceğim" der aslında Johnny Anne ve Ablasına düşkün bir adamdı fakat Babasının ona yaptıklarından dolayı onları da geride bırakmak durumunda kalmıştı.

This AMERICAN AIRLINES flight is actually a BUS!

Otobüs Tampa Floridaya hareket eder ve yola çıkar Johnny kulaklığı ile Brooklyn'e son kez bakıyordur sessizce müzikle beraber izliyordur sessizce hiç bir şey demeden yol ilerliyordur en sonunda Johnny kendi kendine: sikerim duygusallığı bu yerin canı cehenneme. der ve uyumaya hazırlanır, Sabaha doğru uyanan Johnny kendine gelir 5-10 dakika geçer ve yolda polis çevirmesi olur yolcuların kimlikleri alınır, Sıra Johnny'e geldiğinde Babası onu şimdiden gerekli yerlere "kayıp" olduğunu bildirmiş.

Polisler: "Genç adam seni almalıyız" der Johnny ise: "Memur bey kayıp falan olduğum yok ailemi terk ettim yasal olarak beni engelleyen bir durum yok" der Polisler ise Johnny'e bakıp "O zaman öyleyse seni tutmamız için gereken bir sebep yok ama şunu unutma Aile her şeydir genç adam sen onlara sırtını çevirsen bile onlar sana asla çevirmez" Johnny memurların bu dediğini pek sallamaz ve: İyi günler memur bey der ve ayrılır yolculuğa devam eder.

Johnny içinden: "Züppe Larry şimdiden başlamış yoluma taş koymayı umarım bu Tampa'da ev tutmama engel olmaz" der ve yolculuğa kaldığı yerden devam eder.

Nihayetinde Tampa Florida'ya gelen Johnny ev bakmaya başlar 1-2 eve bakar ve bir evi çok beğenir emlakçı ile kiralamak üzerine anlaşır fakat kiralayamaz çünkü Larry Johnny Prescott'ın ev kiralaması engellemiştir Sinir küpüne dönen Johnny: "Tanrım bu y*vşağa inanamıyorum" der ve emlakçıdan ev kiralayamaz

Johnny "Sanırım bu işi kökünden çözmem gerekecek" der ve Prescott soyismini "Carnage" olarak değiştirmek için başvuru yapar ve ailesi ile hiç bir yasal bağı kalmamasını sağlamak istiyordur artık Johnny Prescott yerine Johnny Carnage olmak istiyordur.

Johnny, Carnage soyisminden memnundur "Prescott'ların tanrı belasını versin lanet olası züppeler" der.

Prescott'ın anlaşmalı olduğu emlakçılar dışında tüm kiralık evlere bakan Johnny kendisi için uygun ev bulamaz ama ilginç bir ilana denk gelir:

"Oda arkadaşım olabilirsiniz market alışverişi benden faturalar ise sizden 1+0 Stüdyo daire!" Kenny isimli 19 yaşında bir gencin verdiği ilana bakan Johnny, Kenny'e ulaşır ve durumunu bildirir Kenny "eğer şartlarımı kabul edersen ben buna hayır demem" Johnny şartları kabul eder ve Chicago'lu Kenny Johnson'ın yanına oda arkadaşı olarak taşınır.

Johnny başından gelen geçenlerin hepsini Kenny'e anlatır ve Kenny durumu iyice anlar.

Johnny ile Kenny ilk 1 ayın sonunda güzel anlaşır ve kafa yapıları uyuşur

Bu sırada da Johnny faturaları karşılar fakat parası azalmaktadır bir işte çalışmalıdır

Evin yakınında bir markette çalışmaya başlayan Johnny geçimi de sağlar fakat bunun sonsuza kadar süremeyeceğini anlaması çok uzun sürmez ve Tampanın en ünlü güreş okullarından biri olan "Tampa Güreş Okullları"na kaydolur ve çocukluk hayali olan güreşçiliğe gerçekten başlamaktadır "Çocukluk hayalimi gerçekleştirme zamanı...

Aradan 1 yıl geçer Johnny Carnage 19 yaşındadır tarihler 2012'yi gösterir ve artık güreşmeye hazırdır. Ayrıca bu süreç içerisinde de Prescott olan soyismini Carnage'e çevirmiştir Johnny, Kenny ile de sıkı bir dost olmuştur düzeni oturtmuştur babası ise hala onun izini sürme peşindedir ama Carnage bunu pekte takmaz artık özgür bir hayatı vardır.

Johnny ilk resmi profesyonel güreş maçına hazırlanıyordur küçük bir salonda yapılacak olan maçta Berkley isimli biriyle maça çıkacaktır, oldukça heyecanldır Johnny ring ismini de gerçek adı olan Johnny Carnage yapmıştır.

"Hey Kenny bu akşam ilk maçıma çıkıyorum bu cidden heyecan verici adamım!"

"Sana güvenim sonsuz adamım batırmamaya çalış seni köşede destekliyor olacağım"

Nihayet maç vakti gelir ve Johnny Berkley'e bakarak "İyi şanslar dostum" der Berkley'de "Sana da bol şanslar adamım" der el sıkışırlar ve maç zili çalar...

Johnny Carnage vs Berkley Puncher Sonraki bölümde!

BerzerkBryan

Boliever
Konular
626
Beğeni sayısı
585
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley