2025 Yılının Feudu Şimdiden Belli

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Kaç maçlık bir seri göreceğimiz önemli. Eğer 4-5 maçlık bir seri görürsek ve bunu bütün yıla yayarlarsa yılın feudu olur. Ancak WM'de bitirilip devamı getirilmezse WM sonrası daha iyi bir feud çıkacaktır.

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,017
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kaç maçlık bir seri göreceğimiz önemli. Eğer 4-5 maçlık bir seri görürsek ve bunu bütün yıla yayarlarsa yılın feudu olur. Ancak WM'de bitirilip devamı getirilmezse WM sonrası daha iyi bir feud çıkacaktır.

WM sonrası anca Rock vs SCSA yaparlarsa çıkarlar dostum.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Rock vs Roman bile olsa Punk vs Rollins kadar sarmaz diyorum.
Rock vs Roman, Punk vs Rollins kadar sarmaz zaten. Ama oldu da John Cena vs Randy Orton feudu gördük 2 veya 3 maçlık. O zaman bu kazandan çok su kalkar.

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,017
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Rock vs Roman, Punk vs Rollins kadar sarmaz zaten. Ama oldu da John Cena vs Randy Orton feudu gördük 2 veya 3 maçlık. O zaman bu kazandan çok su kalkar.

Orton vs Cena iyi bir nostalji yaşatır ama Punk vs Rollins kadar iyi bir feud olmaz. CM Punk vs Seth Rollins feudunu ancak CM Punk'ın gireceği başka bir feud geçer.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,351
Beğeni sayısı
4,667
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Drew vs. Punk daha iyi bir feud olarak hatırlanacak.
Benim de hissi öngörüm bu şekilde biliyor musun? Rollins v Punk kesinlikle hepimizin hayal eşleşmesidir ama Drew McIntyre bir devrin tabusunu yıktı geçti yaptığı işlerle.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: