RPG Kan Bağı Değil Can Bağı

Luci

cm punk
Konular
4
Beğeni sayısı
93
PG Nakit
0
RPG Karakteri
The Miz
Favori Güreşçi
CM Punk

9933
a0ac8-17328466951246-1920.jpg

OG BLOODLINE GİRİŞTE! Seyirciler ayaklandı. En önde LİDER, KABİLENİN ŞEFİ TRIBAL CHIEF var! Hemen yanında Enzo Amore yer alıyor. PGW takım şampiyonları ringe doğru ilerlerken hemen yanlarında Wiseman yer alıyor! WISEMAN, PAUL HEYMAN psikopat gibi Roman Reigns'e bakıyor. Ondan gözlerini bir saniye dahi ayırmadan ilerliyor ringe. İçeriye girdiklerinde ise Roman ve Enzo yan yana dururken Roman mikrofonu öncelikle Paul Heyman'a veriyor. Heyman Roman'a teşekkürlerini sunduktan sonra konuşmaya başlıyor.

paul-heyman-november-23-a.jpg

"LADIES AND GENTLEMEN! MY NAME IS PAUL HEYMAN! I'M THE ADVOCATE OF ROMAN REIGNS AND OG BLOODLINE!" (Heyman klasikleşmiş sözleri sonrası devam ediyor). "Öncelikle Kabile Şefime ilk sözü bana verdiği için gerçekten minnettar olduğumu söylemeliyim. Yeniden bu havayı solumak ve Şefim için PGW ringlerinde konuşarak onun adına mücadele etmek bir o kadar gurur verici. Birkaç ay sonra yeniden yan yanayız. Fakat bir farkla. Bu sefer Roman'ın aile büyükleri tarafından kurulmuş ve kan bağı sebebiyle zorunluluktan görüşülen bir aile ile değil; Roman Reigns tarafından bizzat can bağı ile kurulan ve keyifle görüşülen bu aile ile beraberiz. İçinde olduğun ve doğduğun aileyi seçemezsin ama kendi kuracağın aileyi seçebilirsin. Hayat seçimlerden ibarettir ve en önemli seçim de işte budur, kuracağın ailedir. Kabile Şefim Roman belki de bu öğretiyi bu yaşta, acı bir şekilde öğrenerek zorlu birkaç ay geçirdi. Bunun farkındayım. Jey Uso ile olan mücadelede benim de çok yorulduğumu o da biliyordu. Yerini değiştiremediğimiz bir kayayı ittirmeye çalışıyorduk. Onu yontmak ve bir şekilde ilerletmek için mücadele ettik. Fakat bir zelzele olmadan onun yer değiştirebileceğini düşünmemiz büyük bir hataydı. Roman da ben de boşa çaba sarf ettik. Olan Masanın Başının, Kabile Şefinin kariyerine oldu. Sırf ailesini bir arada tutabilmek için her şeyi bıraktı. Tüm fırsatları geri tepti. Yalnızca Jey Uso'ya yöneldi. Fakat onun yaptığı ilk hamle ise Uso ismini adından çıkartmak oldu. Yazık... Ne kadar da nankörce! Değmeyecek bu aptal için boşa kürek çektik. Fakat artık kötü günler geride kaldı. Kaç yaşında olursak olalım hatalarımızdan her daim ders almalıyız. Roman Reigns de öyle yaptı. Enzo Amore belki Jey Uso kadar güçlü bir güreşçi değil. Belki Enzo Amore, Roman Reigns'in babasının oğlu da değil. Belki Enzo Amore tarihin en dürüst adamı da değil. Hatta en büyük laf düzenbazlarından biri o! Ama Enzo Amore, bu ailenin bir ferdi ve Roman Reigns'i asla yarı yolda bırakmayacak. Jey Uso'nun yaptığı işkenceyi asla Şefime yapmayacak! OG Bloodline, Roman Reigns'in kan bağı olan değil can bağı olan üyeleriyle kuruldu. Bu bağ artık ölene kadar bizimle beraber."

Heyman resmen bağırıyor. Seyircilerden olumlu reaksiyonlar geliyor.

10101

@Akashi @Hülya Avşmaz

Hülya Avşmaz

filizkemalfanaccount
Konular
107
Beğeni sayısı
517
PG Nakit
310
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Enzo Amore duygulanmış bir şekilde burnunu çeker ve koluyla gözlerini silip ileriye çıkarak konuşmaya başlar.

''Bugün size sormak yerine kendim nasıl hissettiğimden bahsetmek istiyorum. Tek kelime ile: gururluyum. Değerli şefim ve PGW'nin öne gelen ismi Roman Reigns beni takım arkadaşı olarak kabul ettiği için mutluyum. Amerikanın ilk güreş efsanelerinden olup WCW'yi domine eden efsane Paul Heyman yanımızda olduğu için mutluyum. Takım şampiyonu olduğum için mutluyum. Şunu da eklemek isterim ki; biz çok daha mutlu olacağız. Artık torpilli kan bağı ile ayak bağı olan aile üyeleri yok. Artık şefe sonsuz sadakat ile bağlı olan, kendi seçtiği bir aile var. Bugün gördüğünüz bu kemerler sadece bir başlangıç. PGW'de artık kimse güvende değil. Çünkü yüce liderimiz önüne geleni ezerken ben, 'Real1' Enzo Amore ise arkasını kollayacağım! Gelsinler bakalım, hodri meydan! Alberto Del Rio, Val Venis, Bryan Danielson, Will Ospreay, Maryse, JBL ve adını sayamayacağım tonla isim... Kim olursan ol ailemizin yanında değilsen karşısındasındır ve ben ailem için can bile veririm! Undertaker kuyruk acısını atlatamayıp yanıma gelmiş ve bana 'Hiç yoksa yanımda duran bir kardeşim var.' demişti. Artık Kane'den çok daha taşaklı bir kardeşe sahip olduğuma göre hiçbir kıyak yanın kalmadı Taker! Bu ailenin bir de kıdemli moruğu var. (Heyman'ı işaret eder) O çok sevdiğiniz Finn Balor çocukken kimin maçlarını izleyerek büyüdü sanıyorsunuz ? Paul Heyman olmasaydı muhtemelen birçok kişi güreşle tanışamazdı bile.''
1734448090535.png

Enzo dediklerinden gururlu şekilde arkasını döner ve Heyman eliyle artık kesmesi gerektiğini işaret ettiğini görür
''Son olarak şunu demeliyim ki: PGW için yeni bir çağı başlatıp bir öncekini kapatıyoruz. Ailemiz sadece bu şirketi değil, tüm güreş dünyasını ve bağlantılı sektörleri de ele geçirmeye geliyor. Buradan sonrasını değerli şefim ve en iyi arkadaşım olan adama, 'TRIBAL CHIEF' ROMAN REIGNS'E BIRAKIYORUM!''

Seyirciler bir yandan Enzo'nun susmasına bir yandan da Roman'ın konuşacak olmasına sevinirken Enzo geri çıkar ve Heyman'ın yanına geçer.

@Akashi

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: